Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto?

Kazzzim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie średnio.W klasach niższych (do C) oraz w A można wygrać bez wydawania kasy.Jedynie teraz w B,kiedy nie ma BMW M3 SE za IGC trzeba wydać parę złoty(12 jak promocja jest) aby MR2 kupić,oraz w klasie S,gdyż tak nie ma żadnego auta za IGC(z wyjątkiem LFA ale to jest gówno).

Opublikowano

Moim zdaniem można grać bez wydawania kasy na SpeedBoost ale są pewne ograniczenia.

Najgorszym ograniczeniem i najbardziej "dotykającym" graczy jest maksymalnie 8 miejsc na samochód.

Najlepsze samochody są dostępne tylko za SB.

Ulepszanie wizualne samochodu - np. za IGC masz tylko do wyboru 4 spoilery (brzydkie) a inne (fajniejsze) są za SB (tak samo z felgami i pakietami karoserii).

Pomimo tych ograniczeń warto zagrać w NFS World! ;)

Opublikowano

Najgorszym ograniczeniem i najbardziej "dotykającym" graczy jest maksymalnie 8 miejsc na samochód.

Informacja o tym ograniczeniu nie jest całkowicie prawdziwa. Samochody prezenty np Audi A1 lub BMW Z4 (za zaproszenie znajomych z FB) otrzymuje się z dodatkowym miejscem w garażu.

Ja np mam 9 miejsc w garażu a nie mam jeszcze 60l. Zatem niebawem będę miał 10 miejsc. Bez wydawania boostów.

Dodatkowo boosty w niewielkiej ilości można otrzymać od sponsorów, np. za wypełnianie ankiet.

Co prawda są one rzadko i niewiele płacą, ale przez jakiś czas można uzbierać te 500 na zakup miejsca.

pozdrawiam

cieniasek

Opublikowano

WAŻNE: Aby zdobywać darmowe miejsca potrzeba kierowcy z 60lvl'em. - nie przesadzajcie z ilością miejsc ;)

No tak... ale dla osób wyznających zasadę ucziwości w grze sposób ten może budzić wątpliwości moralne.

Wiem, że kogoś może to dziwić, takie czasy, przecież to tylko gra.

Tym bardziej na takim forum.

Ale ucziwość nie jest cechą ograniczającą się tylko to pewnych obszarów życia, ale obejmującą całość zachowań człowieka.

Słyszałem o tym, co przedstawiłes powyżej.

Chciałem przedstawić jednak spoby nie budzące wątpliwości do to "legalności".

pozdrawiam

cieniasek

Opublikowano

Jak dla mnie średnio opłaca się zaczynać grę teraz. Teraz bardzo ciężko się poziomy nabija, bo kiedyś robiłeś ALL-IN cały czas, a teraz musisz mieć odpowiedni samochód. Nie wspomnę o tym, że teraz jest pełno cziterów, więc odechciewa się grać - dlatego coraz mniej osób gra. Dodatkowo, jeżeli chcesz mieć szanse na wygraną to musisz zapłacić, gdyż zostały wprowadzone takie pojazdy za Boosty, że nie ma co z nimi konkurować.

Opublikowano

Jak dla mnie średnio opłaca się zaczynać grę teraz. Teraz bardzo ciężko się poziomy nabija, bo kiedyś robiłeś ALL-IN cały czas, a teraz musisz mieć odpowiedni samochód. Nie wspomnę o tym, że teraz jest pełno cziterów, więc odechciewa się grać - dlatego coraz mniej osób gra. Dodatkowo, jeżeli chcesz mieć szanse na wygraną to musisz zapłacić, gdyż zostały wprowadzone takie pojazdy za Boosty, że nie ma co z nimi konkurować.

Nie powiedziałbym ;)

Pamiętam jeszcze jak dawno temu leciało po ok. 1k IGC z jednego wyścigu (nie mówię już o reputacji), a teraz po 5-6k.

Wozy za boosty były już wcześniej, a bez nich można sobie poradzić w niższych klasach (E,D,C,B,A). Jedynie klasa S jest całkowicie pod P2W.

Cheaterzy zawsze byli i będą, ale nie jest już ich tak dużo, jak kilka miesięcy temu.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...