Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol - może ktoś wyjaśnić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się was spytać co to jest ten cały Bol ? Na czym to polega ? Co on robi ? Gra za nas ? Ile kosztuje ta cała wersja Vip ? Chciałbym po prostu polski opis o nim :P Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Czyli normalnie gramy tylko gdy chcemy wykonać np. combo to klikamy spacje i combo się wykonuje ? :)

Chyba, że jest tam jakiś skrypt, który gra za nas przez całą grę .. Chociaż to trochę bez sensu :D

Opublikowano

Klikasz spację = dobry focus + zajebiście szybkie combo, podpala kiedy da rade tym zabić typa ale oprócz tego jest tam wiele innych opcji typu autosmite, zaznaczanie wardów/grzybów teemo na mapie (oczywiście gdy stawiane są w rejonie widoku) itp.

Opublikowano

Mam pytanie. Czemu jak wziąłem jakiś skrypt na Jaxa : " [sBTW] Jax " to Combo jest na OFF ?:P Żeby wykonywać combo muszę klikać shift i spacje...

Opublikowano

Ale chodzi mi o to, że jak kliknę spacje to nic się nie stanie, bo pisze Combo OFF ... Dopiero przytrzymam Shifta i pisze ON. Może taki skrypt po prostu.. Poszukam inny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...