Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z znalezieniem sterowników.

d4mi4nll

Pytanie

Opublikowano

Witam :) Jestem nowym użytkownikiem tego forum i zwracam się do was z pytaniem.
Sformatowałem dziewczynie komputer stacjonarny do którego nie miała żadnych płytek ze sterownikami.
Oczywiście w tym momencie chciałem znaleźć w pierwszej kolejności sterowniki do płyty głównej i napotkałem problem
ponieważ ma płytę z ASUSA dokładnie to model : "P5VDC-TVM/S" . Pierwszym miejscem które odwiedziłem do strona producenta tej płyty czyli ASUS lecz
niestety tak nie znalazłem tej płyty, następnie oczywiście poszukiwania w google które tez nie przyniosły skutków a jak już cokolwiek znalazłem to sterowniki się nie zgadzały ;/ i tu pytanie od Was. Czy ktoś ma sterowniki do tej płyty głównej? Czy ktoś miał podobny problem? Lub czy ktoś znalazł gdzieś te sterowniki lub podobne które będą działać? Jeśli tak to prosił bym o pomoc i z góry dziękuje!

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziękuje :) mam rozumieć ze te sterowniki spasują do tej płyty głównej? Dam odpowiedz za około tydzień czy zadziałały a w chwili obecnej dziękuje i proszę o nie usuwanie jeszcze tego tematu gdyż nie wiem czy uda mi się rozwiązać problem a nie chce później zaśmiecać forum i otwierać nowego tematu jak coś nie będzie grało jak powinno :)

Opublikowano

Witam :) Jestem nowym użytkownikiem tego forum i zwracam się do was z pytaniem.

Sformatowałem dziewczynie komputer stacjonarny do którego nie miała żadnych płytek ze sterownikami.

Oczywiście w tym momencie chciałem znaleźć w pierwszej kolejności sterowniki do płyty głównej i napotkałem problem

ponieważ ma płytę z ASUSA dokładnie to model : "P5VDC-TVM/S" . Pierwszym miejscem które odwiedziłem do strona producenta tej płyty czyli ASUS lecz

niestety tak nie znalazłem tej płyty, następnie oczywiście poszukiwania w google które tez nie przyniosły skutków a jak już cokolwiek znalazłem to sterowniki się nie zgadzały ;/ i tu pytanie od Was. Czy ktoś ma sterowniki do tej płyty głównej? Czy ktoś miał podobny problem? Lub czy ktoś znalazł gdzieś te sterowniki lub podobne które będą działać? Jeśli tak to prosił bym o pomoc i z góry dziękuje!

Łap:

http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=P5V-VM%20DH&p=1&os=

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...