Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce zacząc pisać aplikacjie językiem "przyszlosciowym"

Jupito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znam dobrze jezyki html i css, jestem w stanie zakodowac kazda strone internetowa bez galeri ( js, mysqula nie ogarniam ).

chce zacząc pisac aplikacje w jezyku jaki bedzie w przyszlosic, niechce sie uczyc jezyka ktory juz malo co ktos uzywa a za dwa trzy lata juz sie w nim nic nie bedzie robic. I mam pytanie do was i mozna powiedziec prosbe, czy ktos by mi nie napisal w jakim jezyku najlepiej tworzyc aplikacje ( wiem ze na pisaniu aplikacji mozna zarabiac jakos, prosze mnie poprawic ), czytalem cos o dolphinie ale nie wiem. Dzieki za wszelkie wiadomosci i strony startowe :>

Opublikowano

Zmieniam zdanie, jaki jezyk dalej jezeli chodzi o profesjonalne kodowanie / programowanie stron internetowych? html i css juz znam

Opublikowano

Ok, zaczynam od javy :) jakies stronki dla laika w tym jezyku? Gdzie jest opisane wszystko

Cieżko będzie uwież mi. Ucz się lepiej html potem php i css java na sam koniec

Opublikowano

Ok, zaczynam od javy :) jakies stronki dla laika w tym jezyku? Gdzie jest opisane wszystko

Pamiętaj, że java!=javascript, a do kodowania stron java Ci się narazie nie przyda ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...