Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF4 x22

fredzio13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy mógłby ktoś mi opisać krok po kroku jak należy kupić tego hacka na miesiąc :

shop.x22cheats.com/showthread.php?60208-BF4-Cheats-xInstantHook-v2-0-%A9 ?

Najlepiej jakby dało radę jakoś to przez SMS.

Opublikowano

Sorry, ale według mnie przez takich ludzi gra staje się gorsza...

Po pierwsze dostaniesz bana i co?

Po drugie pomyśl, że psujesz zabawę normalnym graczom! Czy to nie jest nie fair? Szczerze jakbym zobaczył że ktoś cheatuje bez wahania zgłosiłbym to EA żeby dostał soczystego bana.

A po trzecie nie ufałbym jakiejś ruskiej stronie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

@up

Zaraz poleci hejt że to forum o cheatach - i będą mieli racje jednak mam takie samo zdanie jak Ty :P

@topic

http://shop.x22cheats.com/showthread.php?15-How-to-Order

Kilka postów niżej masz po polsku krok po kroku.

I niech hejtują. Tylko chodzi o zasadę. Grasz i nagle *jeb* z drugiego końca mapy ktoś Cię zabija apteczką. Wiem, że forum o cheatach, ale co tu dużo gadać - przez takich ludzi nie gra się przyjemnie. Pozdrawiam autora tematu, niech sobie to weźmie do serca.

Opublikowano

Sorry, ale według mnie przez takich ludzi gra staje się gorsza...

Po pierwsze dostaniesz bana i co?

Dostanie bana? A czy platne haki nie sa od tego aby tego bana wlasnie nie dostac?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dostanie bana? A czy platne haki nie sa od tego aby tego bana wlasnie nie dostac? 

Piszą, że jest anty punktbuster ale czy ty im wierzysz? Jakąś ruską stronę znalazł. Ja bym nie ufał, szczególnie że nie lubię cheaterów.

Opublikowano

@Razeer123, przykro mi ale ja muszę zacząć ten hejt, bo to naprawdę forum o hackach i nie wiem o co dupę spinasz, chyba fora pomyliłeś, co racja to racja bana może wyrwać, ja bym wolał poszukać jednak na jakiejś innej stronie płatnego vipa.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

@Razeer123, przykro mi ale ja muszę zacząć ten hejt, bo to naprawdę forum o hackach i nie wiem o co dupę spinasz, chyba fora pomyliłeś, co racja to racja bana może wyrwać, ja bym wolał poszukać jednak na jakiejś innej stronie płatnego vipa.

a jaką stronę byś mi polecił?

Opublikowano

Spoko ja Cię rozumiem, tylko mowię, że cheaterzy (w takich grach) mnie denerwują. A ciebie?

Opublikowano

x22 są dobre, jest zresztą kilka takich ofert, wystarczy poszukać, ja Ci nie podam tutaj na tacy bo nie dość że jesteś noskillem to Ci się samemu poszukać nie chce.

Btw., prędzej czy pozniej i tak wyrwiesz bana.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

x22 są dobre, jest zresztą kilka takich ofert, wystarczy poszukać, ja Ci nie podam tutaj na tacy bo nie dość że jesteś noskillem to Ci się samemu poszukać nie chce.

Btw., prędzej czy pozniej i tak wyrwiesz bana.

Nie wiem jak wy ale ja mam większą satysfakcję jak sam wbiję lvl.

Opublikowano

@Razer tak to prawda denerwują mnie, ale wtedy automatycznie zmieniam serwer.

@topic nie znam niestety żadnej stronki bo w tym nie siedzę ale szukaj jakiś popularnych amerykańskich

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Kiedyś może to było forum o czitach, ale jak można zauważyć teraz nie tylko można tu znaleźć dopalacze do gier ale i też wartościowsze rzeczy takie jak blogi, filmy itp.

Tak więc nie każdy na tym forum w jaki kolwiek sposób hakuję i niektóre osoby może ten fakt irytować ale prawda jest taka że bezsensem jest używanie dopalaczy w grach typu bf, zwłaszcza że nie jest to tania gra.

76561198090890807.png

Opublikowano

Hacki typu "anty punkbuster" to tylko przykrywka do nabijania kasiory i zbijania się z naiwnych graczy.

Wszystko jest do wykrycia, oczywiście, że hack płatny będzie lepiej zrobiony od darmowego ale to nie jest nadal bezpieczne.

Poza tym, nie szkoda Ci 100zł+ za grę tylko przez to, że chciałeś pobawić się automatem?

Opublikowano

Polecam jak najbardziej x22. Chyba aktualnie oferują najlepsze Vipki do gier.

ps. Lej na tych hejterów. Twoja sprawa jak i na czym grasz

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...