Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jest to temat w którym proszę o podanie mi adresu do serwera Survival . To znaczy że serwer ma być taki jak Single Player tylko że On - line .

Jeżeli była by taka możliwość proszę napisz mi tu na PW . Jeżeli ktoś nie ma serwa to może zrobić .

Pewnie zapytacie :

1. Czemu ja nie mogę zrobić serwera i zapraszać was ?

Odp . Gdy ja robię serwer nikt na niego nie może wbić . Nie wiem czego to kwestia ale jest jak jest .

2. Czemu chcesz serwer akurat survival bez żadnych dodatków ?

Odp . Dlatego że otóż lubię Single Player ale tam nie ma ludzi i panuje nuda . Chodzi o to głównie żeby pograć z kimś na Survivalu tylko że On - line .

Wiem nie napisałem w dobrym temacie lecz jest to kwestia tego że nie ma tematu pod którym się pisze że chciałoby się dojść na serwer taki i taki .

Myślę że wszystko już wytłumaczyłem . Na serwerze nie musi być dużo graczy . Może być nawet 1 osoba ja i tak będę grał tyle żebyśmy grali razem survival .

Czemu tak chce grać On - line ? Zobaczyłem kilka filmików z Minecrafta i wszystkie te filmy były na serwie On - line z jakąś osobą tyle że to były Survivaly On -line .

Proszę o przeniesienie tego tematu do innej kategorii jeżeli tak jest .

Kontakt : PW MPCForum

Gadu Gadu : 47654723

Oczywiście też pod tematem

Jeszcze raz przypominam ma nie być niczego ma to być klasyczny survival tyle że On - line . Róbcie serwery albo jak już macie i gracie z przyjaciółmi zapraszajcie mnie chętnie zagram bo lubię Survival . Teraz to trudno a taki serwer bo same są z jakimiś modami itd . Daje Lubię To pod tematem za podanie adresu do serwa na którym grasz ty i to jest full survival . Oczywiście na serwerze ma być kultura itd . Nie że np ja wchodzę a ktoś mi tutaj już deda daje .

PISAĆ TU POD TEMATEM JAK BYŁO NAPISANE DAJE LIKE ZA ODP minecraft na wersje obojętnie jaką ten serwer

Cyrk.png

Opublikowano

Witam dobrze że powstał taki temat bo rzeczywiście mało jest takich serwerów Survival bez żadnych dodatków i ciężko znaleźć a jak się już znajdzie to Serwer Jest Offline

ale ja niestety nie znam takich serwerów więc nie pomogę mogę tylko życzyć powodzenia może ktoś ci poda IP do serwera :) jak bym znalazł to dam ci od razu znać pozdrawiam i życzę powodzenia trzymam kciuki :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...