Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto?

RobinHoodZgreds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie czy czołg cieżki brtyjski premium piątego poziomu jest fajną zabawką? Czy warto go kupić w promocji bo do zarobku mam Su-122-44 . Chce coś do zabawy .

Opublikowano

Imo warto kupować piątki premium na promocji. Każdą się dość fajnie gra a zawsze można załogę z innego czołgu doszkolić.

76561198001815076.png
Opublikowano

Fajny czołg. Penetracja, jeżeli umie się grać (nie patrz na typa powyżej, przecież on jest taki über pro koksu, a w weakspoty nie potrafi celować...) w ogóle nie przeszkadza, ammorack mi nie padł anirazu jak na razie, bardzo mobilny jest...

Opublikowano

Fajny czołg. Penetracja, jeżeli umie się grać (nie patrz na typa powyżej, przecież on jest taki über pro koksu, a w weakspoty nie potrafi celować...) w ogóle nie przeszkadza, ammorack mi nie padł anirazu jak na razie, bardzo mobilny jest...

chyba mobilny w twoich snach, przynajmniej jestem lepszy od ciebie gimbusku :P

Edit: Pozdrawiam Gamusku von Zjebusku zwisa mi to naprawdę ale nie pozwolę aby mnie pedalski gimbus obrażał , jeśli Ci ulżyło to powodzenia na dalszej drodze życia z pedałkami Ciao.

Sig.png

Opublikowano

Edit: Pozdrawiam Gamusku von Zjebusku zwisa mi to naprawdę ale nie pozwolę aby mnie pedalski gimbus obrażał , jeśli Ci ulżyło to powodzenia na dalszej drodze życia z pedałkami Ciao.

Mam ten czołg geniuszu... Jest mobilny... Ma prawie 15km/t, szybko się obraca, ma niezłe przyśpieszenie.

A tobie już podziękuje pseudobuntowniczku, nie jesteś fajny obrażając wszystkich do okoła. A to była taka obraza, że ja pierdole...

Opublikowano

kupiłem trzy czołgi do zabawy . t14 , t25 i ten brytol 5 tieru xD

Mam dwa z nich (T14 + Brytol). T14 gra mi się świetnie, szczególnie na swoich tierach (mam pól/pól AP/Gold). Bardzo szybko się rozpędza, fajny pancerz, niezły zasięg widzenia. Boli obrót i czuły magazyn. Penetracja na swoim tierze wystarcza, na T6 ładuje golda zazwyczaj (czołg dla funu, to why not?l

Excelsior jest bardzo podobny do T14, tylko na boku nie ma pancerza i szybciej się obraca. To są 2 główne różnice między nimi.

A tak btw: dzisiaj ma Excelsiorze chyba 5 czy 6 bitwa - As Pancerny, Stalowa Ściana, Radley-Walters, Specjalista, Snajper, Spartanin :P

Opublikowano

Mam ten czołg geniuszu... Jest mobilny... Ma prawie 15km/t, szybko się obraca, ma niezłe przyśpieszenie.

A tobie już podziękuje pseudobuntowniczku, nie jesteś fajny obrażając wszystkich do okoła. A to była taka obraza, że ja pierdole...

SU 122 44 jest mobilny, to jest to samo co T-44 =,= (USE BRAIN, PLEASE).

Co do waszej sprzeczki to obaj jesteście żałośni. Jeden i drugi odowodnił swoją pospolitość poprzez przeklinanie pod wpływem emocji. EMOCJI Z TEXTU NA KOMPUETRZE ...

@edit Wieśmin w zainteresowaniach juz wszystko wyjaśnia...

76561198018588473.png
Opublikowano

SU 122 44 jest mobilny, to jest to samo co T-44 =,= (USE BRAIN, PLEASE).

Co do waszej sprzeczki to obaj jesteście żałośni. Jeden i drugi odowodnił swoją pospolitość poprzez przeklinanie pod wpływem emocji. EMOCJI Z TEXTU NA KOMPUETRZE ...

@edit Wieśmin w zainteresowaniach juz wszystko wyjaśnia...

1. Jesteś tak bardzo żałosny, że aż mnie mnie w dupie ściska...

Od kiedy "ja pierdole" to takie przeklinanie? Poza tym - gdzie ty tu widzisz, że mnie emocje ponoszą? Bardziej w twoim poście to widać... *bije brawa*

2. Co ci przeszkadza Wiedźmin? Nie czytałeś - nie odzywaj się...

3. SU-122-44 jest w cir mobilny. Nie masz - nie odzywaj się.

4. Temat o T5 Brytyjskim - albo piszesz na temat, albo spierdalaj...

5. Wyjdź czasami na dwór i wyżywaj się na swoich kolegach, a nie na uzytkownikach forum, bo może mieć to konsekwencje prawne.

6. Co do samego czołgu - kierowca w nim ginie niemal co każdą bitwę... Polecam go najpierw kupić, potem się wypowiadać.

Opublikowano

Nie pieprzcie że to SU nie jest do zarabiania, testowaliśmy z kolegami i przy tej samej ilości DMG SU miało ~15k kredytów mniej niż T34. Problem polega na tym że SU jest poziom niżej i ma troszkę mniej peny, za to działo ma DMG podobny i szybsze lądowanie.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Teraz jak kupiłem Tego brytola to fajnie sie nim gra nie zarabia kokosów ale kupiłem go do zabawy . A T14 to bardzo dobry czołg mało mobilny pena nie jest zła . Przebija all 5tiery . A T25 to dobry czołg o dobrym Dmg z działka. MM ma słabe bo go rzuca na 7tiery

Opublikowano

zakupilem sobie to w promocji i nawet przyjemnie sie tym gra , troche dzialo za slabe ... generalnie togII jest przyjemniejszy

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

zakupilem sobie to w promocji i nawet przyjemnie sie tym gra , troche dzialo za slabe ... generalnie togII jest przyjemniejszy

Uwielbiam wyjeżdżać na tog*`a z uśmiechniętą buzią od chucha do chucha, ponieważ wpada o 1400 dmg więcej. :D

@topic

Jeżeli będziesz się kątował to nic Cię nie przebije. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...