Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nocna Jazda - Zlot Pożegnalny MPC

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

np59jc.jpg

Witam. Jestem już długo z wami na forum i w grze, niestety będę musiał zaniechać grę i udział na forum (choć myślę, że czasem wpadnę) z powodu mojego wyjazdu.

We wtorek nie będzie mnie już w kraju a tam na miejscu niestety nie ma rarytasów i granie będzie raczej wykluczone. Zresztą zobaczymy jak to będzie.

Chciałbym więc zorganizować krótki zlot pożegnalny jako, że miło wspominam nasze wpólne spotkania do tej pory :)

Plan zlotu nie będzie uniwersalny, a za to chcę ponowić moją propozycję tzw: Nocnej Jazdy.

Zlot odbędzie się jutro w wieczornych godzinach, co jeszcze wspólnie ustalimy tak aby było jak najwięcej chętnych.

Wstępnie ustaliłem godzinę 18:00

Spotkamy się jak zawsze na naszej miejscówce, nie będzie ustalonego przejazdu ale możemy odwiedzic parę miejsc i specjalnie dla forum

mam zamiar zrobić ładną galerie zdjęć, więc chciałbym żebyśmy się w miarę ogarnęli i wybrali ładne auta, zrobienie paru ładniejszych fotek potrwa powiedzmy pół godziny.

Następnie zrobimy sobie Nocną Jazdę, czyli drużynowe zawody, za które będę chciał aby administracja dała jakies minus %, lajki oraz dla najlepszej drużyny (o ile będą conajmniej 3)

nagrody po 500 SB dla każdego jej członka**.

Zasady Nocnej Jazdy były już przedstawiane i są takie jak poniżej:

- Będziemy ścigali sie w drużynach po 2 osoby w każdej

- Punktacja jest:

1 miejsce - 3pkt

2 miejsce - 2pkt

3 miejsce - 1pkt

pozostałe miejsca niepunktowane

- Po rozegraniu kilku rozgrywek, sumujemy punkty i wyłaniamy zwycięzce

- Każdy uczestnik będzie jeździł takim samym autem z takim samym Overall (w naszym przypadku proszę każdego o przygotowanie Mazdy RX-8 bez skilli oraz bez części/popsutą)

- Nie używamy żadnych powerupów ani skill modów (dopuszcza się tylko idealny start)

Komunikacja:

Serwer: public-ts3.pl
Kanały VIP - [VIP.0]
Kanał: Gramy w NFS World APEX-EU

Czekam na posty chętnych i na administracje, z którą chciałbym porozmawiać na TSie

**

Nagrody zostały ustalone, każdy z zawodników w parze otrzyma:

1 Miejsce - 500 SB

2 Miejsce - minus 5% lub 15 lajków jeśli nie ma procentów

3 Miejsce - 10 lajków

Przypominam, że nagrody są aktualne tylko, gdy przystąpią conajmniej 3 pary.

W pary możecie się dobierać z waszymi kolegami z forum lub bezpośrednio na zlocie komunikując się w grze bądź na TSie.

Została jeszcze sprawa organizacji grup w zależności od ilości par. Jeżeli:

-Będą 3 pary, wszyscy jedziemy w 1 grupie i wyłaniamy zwycięzców

-Będą 4 pary, jedziemy w 2 grupach po 2 pary, po 5 przejechanych rundach zwycięzkie pary jadą finałowe 5 rund i wyłaniamy zwycięzców 1 i 2 miejsca

a następnie przegrane pary toczą 5 rund o miejsce 3.

-Będzie 5 par, jedziemy w 2 grupach, w jednej 3 w drugiej 2 pary, po 5 przejechanych rundach z grupy, wktórej są 2 pary przechodzi zwycięzka para a z grupy,

w której są 2 pary przechodzą 2 najlepsze pary, potem nastąpi finał z udziałem 3 zwycięzkich par (5 rund)

- Będzie 6 par, jedziemy w 3 grupach po 2 pary, 3 zwycięzkie pary będą grały w finale o zwycięztwo

Nie przewiduje aby zjawiło się więcej chętnych ale jeśli tak się stanie to szybko na miejscu ustalimi zasadę jaka będzie panowała w zawodach

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Jasne, że można tylko niech te łepki co tam siedzą nie drą mordy jak zawsze...obojętne, która godzina;)

Opublikowano

Jak zawsze będę, porobię kilka fotek i może jakiś filmik. ;)

Jasne, że można tylko niech te łepki co tam siedzą nie drą mordy jak zawsze...obojętne, która godzina;)

Ja tego dopilnuje, aby zlot odbył się bez "łepków".

Opublikowano

Na jakim to serwie ? Chicane EU ? Jeśli tak to wpadnę.

//edit

ahhh sorry nie doczytałem, to niestety się jednak nie spotkamy.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Nie ma żadnego problemu, możesz przecież być z kimś w drużynie i pisać po prostu w grze w grupie :)

Jedyne co to podczas rozgrywki nie będziesz mógł się komunikowac ale to nie jest niezbędne

142g9ox.png

Opublikowano

to pojawię się i jeszcze jedno pytanko czy moze być mazda rx-8 09?

Tak, obie Mazdy RX-8 są niemal identyczne i tak naprawdę różnią się tylko wyglądem.

Opublikowano

Jest plan awaryjny zlotu, jeżeli o godzinie 18;00 nie zjawi się odpowiednia ilość graczy do rozegrania konkursu, zajmiemy się czym innym a sam konkurs przełożymy na 19:00

Jeżeli jest ktoś kto ma dojść około godziny 19:00 to niech zgłasza się do mnie tu na priv lub piszę w grze na nick SPRYTNAKASIA jeśli nie będzie mógł wejść na TSa.

Zlot po 2 godzinach dobiegł końca, dziękujemy za przybycie i gratulacje dla zwycięzców (hehe :D)

Jutro pojawi się kilka fotek ze zlotu.

Pozdrawiam i zapraszam chętnych na jutro na kanał TS o 19:00, można pojeździć wspólnie :)

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...