Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer 45-50slotow?

kacan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA! Moje pytanie jaki serwer postawic na ok 45-50 slotach (zalezy od maszyny jaka bedzie) wiec dawajcie pomysly.

Opublikowano

Tak dokladnie ale jezeli chcesz skorzystać z hostingu to na poczatek wystarczy ci 30slotów. Później na wiekszości hostingach mozesz zmienic w danej chwili ilość slotów np na mojej ;)

SkyBlock

s1.game-craft.pl

s2.game-craft.pl

I wiele wiecej!

Opublikowano

Freebuild lub pvp ;)

Eee tam taki się nie utrzyma. Jeśli umiesz programować pisać pluginy skrypty to możesz zrobić wojny, okupacje. Chodzi o taką dynamiczną rozgrywkę :D

Opublikowano

Ja np na początku postawił bym 20-30 Slotów jeśli zauważycie że serwer się rozrasta to po woli sloty zwiększać ponieważ też nie wiadomo jak z graczami teraz żeby serwer zareklamować to trzeba albo być jakoś szychą na serwerze dajmy 200 slotowym gdzie dziennie gra po 100 osob lub znać jakiegoś YouTubera i poprosić go aby wam serwer zareklamować. A co do typów serwerów to hardkora możecie zrobić porządny serwer hardkor ponieważ nie ma zbyt wielu takich.

Opublikowano

Nie wiem jak wyglądają przenosiny z "hostingu MC" ale zacząłbym od małego serwera dzierżawionego.

Wszystko masz pod ręką i w razie rozbudowy, przenosiny na mocniejszą maszynę nie są żadnym problemem...

By wszystkim żyło się lepiej :)

Opublikowano

Jak nie masz jakiegoś unikalnego pomysłu to nie powinieneś stawiać serwa bo prawdopodobnie będzie słaby :)

Ale jak już tak bardzo chcesz to na tyle slotów to skyblocka albo małe PVP :)

Opublikowano

FB + MiniGames polecam ;) Na FB gra wiele osób, a oryginalne pomysły Mini Gier przyciągnie jeszcze większą liczbę graczy ;D

Opublikowano

Tylko nie FreeBuild bo to dla mnie największe gówno na świecie :)

Postaw na tym serwer PvP lub CoD (Call of duty) :)

W mc pvp to nie dla mnie

@topic

Podmień craftbukkita na spigota, zmień na 80 slotów i zrób survival-frakcje

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Na tylu slotach, jeżeli nie chcesz robić za przeproszeniem jakiegoś gówna to zrób PVP.

@up Survival o.O. Na 50 slotach bedziesz miał rozrywkę? Teraz jest pełno takich serwerów, padają po miesiącu, więc... Ta sama sytuacja z freebuildami - żeby sie za to brać licze 150 slotów conajmniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...