Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20dollars2surf

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Ostatnio po lekkim upadku Kubigo zacząłem szukać alternatywnych możliwości dorobienia paru groszy w miesiącu i wpadłem na stronkę 20dollars2surf. Jednak nie bardzo ufam tej stronce, a nie bardzo mogę dokopać się do sprawdzonych wiadomości na temat tej strony bo znalazłem rozbieżne artykuły na jej temat. Mianowicie, czy ktoś zna tą stronkę, zarabia na niej, używał kiedyś lub po prostu ma o niej sprawdzone info, proszę was o pomoc w tym temacie.

PS Jeśli umieściłem temat w złym temacie ( a pewnie tak ) to proszę o przeniesienie, ale od biedy można uznać że to sposób zarobku na RP, więc jak admin zarządzi tak to uznam :)

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

ZAROBISZ ale w jakieś 3 miesiące bez refów (zapomnij o dawaniu ich na mpc) i to tylko 10 dolarów więc nie polecam

1330007971-U359964.png

Opublikowano

To jest gówno w 1 miesiąc zarobilem 5$ = 15 zł. Już więcej bym dostał za skoszenie trawnika dla sasiada i to w 1 dzien...

Opublikowano

Zarabianie w internecie jest nieopłacalne, często albo serwis niewypłacalny albo nieopłacalny, np. na tym surfie dostaniesz 1pkt za stronę a za powiedzmy 10zł - 10000pkt, nie wiem jakie tam są stawki albo na pewno nieopłacalne, i zdobędziesz tak 50pkt a tu nagle skończą się strony do obejrzenia, i czekaj aż dodadzą te 10 reklam na miesiąc, czyli to w ogóle raczej nie wchodzi w grę. Szkoda oczu, prądu i czasu.

Opublikowano

surfy/buxy itd. to tylko przy naciąganiu dziesiątek/setek ludzi na rejestrowanie się z twojego refa/ ew. wykupowanie refów za kaskę. inaczej są to MARNE grosze.

Opublikowano

Eh czyli nici z dorobku, a z tego surf fenka ile da się wyciągnąć po 3 miesiącach, bo nigdzie nie mogę znaleźć stawek za ile punktów ile złotych. Albo inaczej co mi polecacie ( 15 lat, dużo wolnego czasu ) aby sobie spokojnie w domu dorobić, ponieważ nie mam możliwości dorabiania u sąsiadów itd. bo jednym słowem wszyscy wolą zrobić sami niż komuś płacić.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Mój kolega ma chyba corta x3, czy jakoś tak też fajna całkiem ;) Nie liczę na kokosy zadowole się 30 zł w miesiącu nawet więc chce tylko tak mieć żeby tam raz na jakiś czas iść sobie coś kupić czy jak trzeba czasem na coś. Jakieś jeszcze strony ktoś zna ?

PS może w ogóle założyć temat z dzieleniem się wiedza na temat stron zarobkowych, myślę że wiele osób takich jak ja skorzysta, zarobi na stronach i nie wpakuje się w jakieś zasyfione subskrypcję itd.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

easysub dobry zarobek , na dobrym spamie ja ejst jakiś event to nawet 100 zł za dzień można wyciągnąć . Ale ja z tego zrezygnowałem , niby to na granicy legalności ale mogą udupić.

PPa

dobry zarobek ostatnio wchodze i 20$ wpadło

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...