Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Autorski plugin na dwie drużyny! BLUE I RED NAD NICKIEM!

best24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem best241 i chciałbym przedstawić mój autorski plugin na dwie drużyny! Każdy gracz może utworzyć drużynę, tych drużyn może być 2. blue i red. Fajny plugin na np. serwery 4 fun, dzielace graczy na 2 teamy, różne masakry etc.

Zamieszczam download i skan bez pierd****...

PS. Każdy gracz dostaje prefix i kolor nad głową.

Komendy:

zaloz blue lub zaloz red

team

zapros

dolacz

wyrzuc

rozwiarz

https://www.dropbox.com/s/qpy7xhqa5qltpum/Teams.jar

https://www.virustotal.com/pl/file/296e9931e596796ab49c811ff151dc45ed52f77e13d71a3464824e7d3df0ede1/analysis/1384792431/
Opublikowano

Fajne, fajne myśle że się przyda niektórym administratorą :) Osobiście go nie użyje bo nie mam gdzie ale zaraz go przetestuje i zobacze jego działanie :) + Łapaj LIKE za plugin :3

Opublikowano

Napewno nie jest to plugin nie przydatny. Nie jestem pewien , czy to napewno twój plugin. Prezentacja nie za ciekawa, 0 grafiki. Mogłeś się postarać przynajmiej o kolory ale OK...

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Tak mój plugin... Dodam jeszcze, że plugin wymaga MySQLa do działania, cała konfiguracja pluginu w configu. Jeżeli MySQL nie ma hasła, wystarczy nie wpisywać nic w polu password. Automatycznie z null zostanie zamienione na pusta wartosc.

Opublikowano

Także wątpię że to Twój plugin, ale nie będą się niczego czepiał. Ogarnij to pod względem graficznym oraz estetycznym i będzie OK. DL daj na mediafire, bo użytkownicy pomyślą że to fake...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Pełno tu małych, gimbusów, którzy nie potrafią docenić pluginu który wam napisałem. Następnym pluginiem jaki chciałem udostępnij publicznie, to plugin na gildie, narka ziomeczki.

PS. Plugin jest zaszyfrowany :)

Opublikowano

Cześć,

Wtyczka bardzo dobra, dla wielu serwerów przydatny plugin. //Nie jest w całości zabezpieczony przed dekompilacją, ogarnięci tak czy siak to zdekompilują, ale i tak wielki PLUS dla Ciebie, że coś robisz, poświęcasz na to czas i udostępniasz. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...