Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dotyczące nodusa

Bartollinix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem Nodus już raczej nie dizała na żadnej wrsji MC o.O Ale już sam nie wiem, popatrz na planetmiencraft na forum na pewno znajdziesz jakis launcher ;p zaraz czegos ci poszukam i edytuje

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Z tego co wiem Nodus już raczej nie dizała na żadnej wrsji MC o.O Ale już sam nie wiem, popatrz na planetmiencraft na forum na pewno znajdziesz jakis launcher ;p zaraz czegos ci poszukam i edytuje

Coś długo szukasz tego launchera, wątpię abyś dał ten link.

Ja z tego co wiem to większość serwera na 1.6.4 latają z kill aurą więc muszą mieć nodusa.

Jak chcesz na Minecraft by Zyczu jest takie coś jak WeepCraft

Nie lubię weepcraft, czekam aż ktoś da nodusa.

Opublikowano

Tworzysz nowy folder z nazwą np: Nodus, wklejasz z folderu 1.6.4(wersja mc) pliki : jar i ten 2 tekstowy. Edytujesz je na nazwe Nodus, i wgrywasz do środka jar, pliki z nodusa. w pliku tekstowym zmieniasz ID : 1.6.4 na nazwe Nodus.

Opublikowano

Tworzysz nowy folder z nazwą np: Nodus, wklejasz z folderu 1.6.4(wersja mc) pliki : jar i ten 2 tekstowy. Edytujesz je na nazwe Nodus, i wgrywasz do środka jar, pliki z nodusa. w pliku tekstowym zmieniasz ID : 1.6.4 na nazwe Nodus.

Z tego co zrozumiałem to mam zmienić oryginalne pliki 1.6.4 na nazwę nodus i w pliku nudus.jar mam wgrać pliki z nodusa, czyli: nodus.jar, nodus.jcon.

Wiem, źle to zrobiłem, ale nie opisałeś tego jasno.

Jeżeli chciałeś napisać że pliki które mają nazwę Nodus zmienić na nazwę 1.6.4 i wgrać zamiast oryginalnych to już wcześniej prubowałem i nie działało.

Opublikowano

Nie na każdym launcherze to zadziała. Wiem napisałem to nie zbyt jasno, ale bardziej rozpisać tego nie potrafię. Po prostu strałem się napisać to jak naprościej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...