Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Doładowanie RP nie działa zjadło mi 30,75 zł

McMrBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie do was.Doładowałem sobie okazyjnie RP w LoL i wysłałem SmS. Dnia 18-11-2013 i RP nie doszło hajsu nie mam a pasek ładowania nadal się nie naładował co zrobić ?? Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Nie ładuj sms'em to po pierwsze, korzystaj z karty/PSC. SMS ma opóźnienia może dojść niekiedy po 20-30 minutach, poczekaj jeszcze trochę, jak nie dojdzie to pisz do supportu. Nie wysyłaj kolejnych sms'ów zwrotnych bo kasa poleci a RP nic, raz tak miałem i powiedziałem sobie "Zdecydowane nie dla SMS'ów wracam do PSC :D". Napisałem do supportu ale zanim otrzymałem odpowiedź, włączyłem ponownie lola i bum, mam rp ;d

Opublikowano

Może ma telefon na abonament czy też coś podobnego, dostaje co miech hajs z którym nie ma co robić. Bo np. ja tak mam że jak chce kupić pakiet to muszę dopłacać, a nie zabiera mi z konta. Do tego i tak mam na start 3 pakiety na sms, min i internet. = hajs z konta praktycznie mi nie schodzi.

To jak mam to 50 zł na koncie co miech to używam na RP, bo po co ma się marnować na nim leząc jedynie? Jak za 30 zł sms mogę mieć skórkę "dobrą" z wyprzedaży.

To tylko moje refleksje bo dużo osób się czepia o te smsy.

top@ napisz do supportu, jak przerwiesz transakcje to po prostu da ci niepełną liczbę RP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...