Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Głupie pytanie, ale czy są pluginy na 1.7.2?

MichaXXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, to może trochę głupie ale na żadnej stronie nie mogę znaleźć żadnych pluginów na 1.7.2. Nawet takie pluginy jak Essentials, PermissionsEx są na 1.6.4 na stronie bukkita, więc to ja czegoś nie wiem czy ich jeszcze nie ma? Ta wersja przecież jest już niecały miesiac.

Opublikowano

ale silnika craftbukkit nie ma wiec nie ma na jakiej podstawie zrobic update pluginów ;)

SkyBlock

s1.game-craft.pl

s2.game-craft.pl

I wiele wiecej!

Opublikowano

Powoli, powoli. Na serwer wrzuciłem spigota, i działa, a spigot to chyba jest przerobiony bukkit, co nie? Działa mi na 1.7.2

@EDIT

no dobra, a kiedy wyjdzie na 1.7.2?

No z drugiej strony przecież jest kilka serwerów na 1.7.2, a 1.7.2 chyba nie jest kompatybilny z 1.6.4

Opublikowano

@Up

Fakt jest kilka serwerów na nowsze wersje, ale są to większe, zagraniczne serwery. Prawdopodobnie używają Spigot'a lub mają doświadczonych programistów.

1394047278-U990178.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@UP

Używają spigota, bungee + wtyczkę do bungee co pozwala na wejścia graczy z różnymi wersjami gry.

Sam spigot i bungee na to nie pozwala, ludzie zmieniają protokoły po prostu z wyłączeniem przedmiotów z nowszymi wersjami.

Zrobiłem swoją przeróbkę i osoba z starszym minecraftem jeżeli weżnie nowszy item to crashuje się serwer ;D

Ale odkopujecie....

Pluginów jako tako na 1.7.2 nie ma ale działają pluginy z poprzednich wersji na 1.7.2 więc...

Jest dużo pluginów na 1.7.2 ale o czym wy mówicie przecież wyszła już nawet beta 1.7.2 bukkita ;o

I tak nawet pluginy z wersją na 1.2.5 mogą działać na 1.7.2 albo raczej powinny.

Zależy co ;p

Na 1.7.2 Nie ma pluginów !

Pozdrawia ۩͇̿S͇̿V͇̿I͇̿P͇̿۩RedExtreme .▬. . ▀.▀˙·٠•●

Po co odkopujesz temat nie prawdą ;[

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...