Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MS Office 2007 Professional Plus.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dostałem kod do tego pakietu. Pobrałem obraz ISO. Podczas wpisywania dostałem informację, że klucz został przyjęty. Pakiet zainstalował się i postanowiłem włączyć Word'a, by wykonać aktywację, ponieważ dotychczas tak robiłem po przeinstalowaniu Office 2007 Home. I tu pojawia się problem. Nie było żadnego okna aktywacyjnego, a program mówi, że jest aktywowany.

g9krjcc2yz1a.png

Klucz był kupowany na kilka stanowisk, dla malej firmy wuja z tego co się orientuje.

Jak myślicie. Można uznać, że mam legalną kopię pakietu?

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

A klucz nie podaje się przy instalacji czasem?

Podczas wpisywania dostałem informację, że klucz został przyjęty.

Ale,,,

Pakiet zainstalował się i postanowiłem włączyć Word'a, by wykonać aktywację, ponieważ dotychczas tak robiłem po przeinstalowaniu Office 2007 Home. I tu pojawia się problem. Nie było żadnego okna aktywacyjnego, a program mówi, że jest aktywowany. Czy w takim razie można uznać z oryginał?

Opublikowano

Podczas wpisywania dostałem informację, że klucz został przyjęty.

Ale,,,

Pakiet zainstalował się i postanowiłem włączyć Word'a, by wykonać aktywację, ponieważ dotychczas tak robiłem po przeinstalowaniu Office 2007 Home. I tu pojawia się problem. Nie było żadnego okna aktywacyjnego, a program mówi, że jest aktywowany. Czy w takim razie można uznać z oryginał?

Skąd pobrane?

9obpmnjr.png

Opublikowano

Z torrentów. Wyglądało jak z MSDN...

Jak oryginalnie z msdn to może być ta wersja, w której na stałe już jest i nie trzeba wpisywać.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Jak oryginalnie z msdn to może być ta wersja, w której na stałe już jest i nie trzeba wpisywać.

Tzn klucz który dostałem wpisałem przy instalacji. Został zatwierdzony i wszystko git się zainstalowało, ale po włączeniu pakiet był już aktywowany i to mnie trochę zaniepokoiło. :)

Opublikowano

Tzn klucz który dostałem wpisałem przy instalacji. Został zatwierdzony i wszystko git się zainstalowało, ale po włączeniu pakiet był już aktywowany i to mnie trochę zaniepokoiło. :)

No skoro przy instalacji no to git.

9obpmnjr.png

Opublikowano

tak, aktualizacje będą się instalować, bo klucz na kilka komputerów.

Aktualizacje już się instalują i nie ma z tym problemu. :) Moje pytania wynikły ze zdziwienia, ponieważ po zakończonej instalacji pakiet był już aktywowany. Z Office Home miałem tak, że po instalacji trzeba było go aktywować przez internet.

Chcę mieć tylko pewność, że nie korzystam w sposób nielegalny.

Opublikowano

Aktualizacje już się instalują i nie ma z tym problemu. :) Moje pytania wynikły ze zdziwienia, ponieważ po zakończonej instalacji pakiet był już aktywowany. Z Office Home miałem tak, że po instalacji trzeba było go aktywować przez internet.

Chcę mieć tylko pewność, że nie korzystam w sposób nielegalny.

nie trzeba, to klucze vlk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...