Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Pięknie jak Ea dało **** A-91 w sklepie

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż drodzy gracze bronie 30 lvl czas zacząć i znów jako 1 nową broń otrzymuje szturm,ale co mi to tam nie będę przecież robił jakieś wylewki w końcu każdy otrzyma broń w jakąś pore i szturm zawsze musi być tym 1 poza jednym szturm tą broń otrzymuje za 1k kredytów wtf i to na stałe ?!?

Pytanie jest jedno nurtujące czy Ea dało ciała i przypadkowo dało możliwość zakupienia tej broni na zawsze za 1k kredytów czy tak teraz te bronie będą kosztować na 30 lvl ??

Bo skoro szturm miał za tyle to i ja też chcę Lsat-a za 1k kredytów xD no i chyba reszta klass też by chciała za tyle samo....

2f170710758f983dbab2616b4741f3d8.png

Ps.A chyba mi się zdaje,że jednak Ea dało Dup* i kto kupił ten się teraz cieszy hahhahahha

Edit:Jednak to bug jedni nie mogą uwierzyć następni mają radochę,i ci co zakupili mogą rzeczywiście wstawić dodatki,że broń rzeczywiście jest niby na zawsze tylko obawiają się czy broń im nie zniknie...

Opublikowano

Nie cofna :P

Wlasnie chcialem kupic Fundsy by kupic ta zabawke

"

"Brak ofert dla Twojego kraju. Spróbuj ponownie później."
Opublikowano

Z tego co się orientuje już pare osób zaczyna się burzyć,bo nie dość,że zakupili za tyle i już za tyle się już obecnie nie da kupić,bo ten bug naprawili,a dwa broń podobno kosa i jakby nie było 900rpm,więc to ulepszony famas.

Opublikowano

Ile prebuy?

Na chwilę obecną nie da się odblokowywać trzeba posiadać 30 lvl postaci.Może to zmienią,a napewno raczej to zmienią,ale narazie chyba się już boją cokolwiek zmieniać xD

Opublikowano

Ja tam bym się cieszył jakby zrobili zakaz kupowania nowych broni przed 30lvl.

Przynajmniej by nie było pełno koxów na 1lvl z nowymi pukawkami wyzywających innych od biedaków etc...

Snajper pewnie znowu dostanie jako przedostatni albo ostatni i poza "dobrą" lunetą to też jakaś specjalna broń nie będzie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Zakupilem ta zabawke i jest ooo ja yebye wyyeeebana :D jak polaczenie L85 z famasem tylko kolbe musze dopasowac bo lekko sciaga w prawo

ale jest gut

Opublikowano

Huehue, kupione za 1000 creditsów ^^
I nie, nie cofną tego, nie ma szans. ; )
A co do broni, nie wiem gdzie Wy tu famasa widzice, skoro tą broń znosi idealnie jak AUGa i przypomina odrzutem l85, ale dmg ma mniejszy. Więc nie jest jakaś op, bo:

- trzeba umieć redukować odrzut w prawo

- dłużej zabija

- ma dość mało kulek patrząc na szykostrzelność.

Opublikowano

Ja a91 ze stabką gralem i jakos bylo git

Ne ,ne lipa ze stabilka juz lepiej z nemesis

probowalem Nemesis , stabilna , taktyczna ,thunder , precyz , no i najlepiej bylo z nemesis

no chyba ze dodadza nowe kolby jesli stare dostaly nerfa

Opublikowano

Ne ,ne lipa ze stabilka juz lepiej z nemesis

probowalem Nemesis , stabilna , taktyczna ,thunder , precyz , no i najlepiej bylo z nemesis

no chyba ze dodadza nowe kolby jesli stare dostaly nerfa

Nie wziąłeś pod uwage tego faktu, że on nie ma tej broni, czyli grał na PTE, a tam są pozmieniane kolby...

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...