Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie pójść do szkoły?

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zjedz surowego ziemniaka i zapij mlekiem. :D

Poza tym czemu sobie poprostu nie zostaniesz w domu? Jeden dzień nieobecność o niczym nieświadczy, więc sobie poprostu zostań. :]

Opublikowano

Tak, wagary, Rób to tylko wtedy kiedy masz dużo lekcji, lub po prostu nie chcesz iść. Radzę się wyposażyć w kasę, ja zawszę chodzę do jakichś galerii lub po prostu cały dzień jeżdżę mpk.

Opublikowano

Najlepiej pogadać z rodzicami/opiekunem, albo po prostu nie iść, ale jeżeli już koniecznie chcesz kombinować to polecam wywołać wymioty/biegunkę tak jak kolega UP lub np. krwotok z nosa.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Pfff... sposób z ziemniakiem wgl. u mnie nie działał , zjadłem popiłem mlekiem i na następny dzień czułem się wyśmienicie !! Zero gorączki , zero bólu brzucha . Zasymuluj wymioty rano , wejdz do wc i wkładaj sobie palca (w buzie chyba że wolisz gdzieś indziej , to spowoduje u cb. rzyganko )

?????

Opublikowano

Wytłumacz rodzicom w czym jest problem, jeśli ten problem jest godny nie pójścia do szkoły to na pewno zostaniesz w domu :)

Opublikowano

To jest w ogóle głupota, żeby truć się, okaleczać i stosować inne masochistyczne metody tylko po to, aby nie pójść do szkoły. Nie chcesz iść to po prostu nie idź, albo wkręć rodzicom, że się źle czujesz (boli Cię głowa, brzuch, słabo Ci - whatever), ale po cholerę od razu coś sobie robić?

Opublikowano

Jezeli Twoi rodzice wychodza do pracy przed 8

To wychodzisz do szkoly a przed osma dzwonisz do mamy/taty mowiac ze wymiotowales sniadanie na kurtke/spodnie/bluze/buty (caly sie obrzygales)

wracasz do domu, zamoczysz ubranie ze niby sam wyczysciles i gitara

Jezeli w domu zostaja, to wychodzisz z domu i wracasz w okolicach godziny 8 do domu i mowisz ze się źle czujesz, wymiotowałes i idziesz spac

Proste jak narkozywanie sie w gimbazie

Opublikowano

Zjedz surowego ziemniaka i zapij mlekiem. :D

Poza tym czemu sobie poprostu nie zostaniesz w domu? Jeden dzień nieobecność o niczym nieświadczy, więc sobie poprostu zostań. :]

Mam na 8 do szkoły a tato na 10 do pracy, nie da się tak.

Spróbuje zaraz czegoś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...