Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--:=»GO-HARD.PL«=:-- | ZAPOWIEDZ | HARDCORE | 350 SLOTÓW | 128 GB RAM | 29 LISTOPAD 19:00 | TS3! | YT | REKRUTACJA| RANKING|

Jekorgii

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Cobblex?

• Tak
      5
    • Nie
      0
  2. 2. ---:---# ILE DNI BANA? #---:---

• 3D
      0
    • 1D
      0
    • 2D
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodalismy globalne wiadomosci typu:

xTeehe stworzyl portal do piekiel!

xTeehe ulepszyl swoj miecz na 5/2 !

xTeehe jako pierwszy na serwerze zdobyl blok diamentu

Staramy sie wprowadzic atmosfere na serwer :)

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Dzieki za propozycje, napewno to dobrze przemyslimy :) A jesli beda jakies watpliowsci to lekko przerobimy ten system, mozliwe ze zrobimy wymiane np 12 stackow bruku za 5 lvli expa? :) Zobaczymy

Dzieki za propozycje, napewno to dobrze przemyslimy :) A jesli beda jakies watpliowsci to lekko przerobimy ten system, mozliwe ze zrobimy wymiane np 12 stackow bruku za 5 lvli expa? :) Zobaczymy

Studencik nawet cie nie znam i ty raczej mnie tez o.O tylko znieslawiasz serwer jakimis bajkami, uzasadnij ta wypoiwedz, bardzo mnie zabolal twoj post...

@Boshe : uwierz mi ze to co dostanie premium to jakies komendy typu /home prefix i kolorek + jakies tam drobnostki typu szybszy drop z stone'a ktory takze duzo nie zmienia a sama ranga tania nie bedzie :)

Opublikowano

Na serwerze powstal autorski system oddzielania serwera od lagow. Jesli na regionie spawnu jest przeciazenie to 1 komenda oddziela spawn od reszty serwera i przenosi go na inny osobny na ktorym ma pamiec tylko i wylacznie dla siebie, po wyjsciu z regionu przerzuca was na normalny serwer :), nie sa to sektory poniewaz owa procedura dziala tylko i wylacznie wtedy kiedy wpiszemy tajemnicza komende :)

Opublikowano

Mam okazję podglądać projekt i powiem tak: Drugiego takiego serwera nie znajdziecie, to co dziennie wyrabia administracja to się w głowie nie mieści, co chwile serwer jest restartowany przez wgrywanie nowości i bugfixy bukkita, pluginów, skryptów... To co tam się dzieje... Powiem tak zapraszam was ja już sam zbieram ekipe i się nie mogę doczekać, będzie rzeź, nie jest to jakies gówno na mniej niż tydzień, edycja planowana jest na minimalnie 2 miesiące :) nie jest to jakiś serwer który panuje na syndrom avaterysa... Wykorzystajcie to i uszanujcie pracę administracji, bardziej dopracowanego serwera oprócz skkf nie widziałem. Dziękuję, pozdrawiam życzę miłej gry oraz zapraszam 29 listopada 19:00

Opublikowano

ranga premium na serwerze hardcore XDD co XDDD gorsze to niż serwer avaterysa xD padnie po tygodniu jak nie wcześniej xD na starcie przewiduje max 30 osób xD

Opublikowano

ranga premium na serwerze hardcore XDD co XDDD gorsze to niż serwer avaterysa xD padnie po tygodniu jak nie wcześniej xD na starcie przewiduje max 30 osób xD

Ranga premium tylko się wyróżnia + może home, to coś złego? 30zł za tak małe uprawnienia to nawet nie minivip...

Opublikowano

HOME NA SERWERZE HARDCORE O KURWA PADŁEM XDDDDDDDDDDDDD to nie jest hardcore tylko survival + frakcje. tyle na ten temat. gorsze to niż serwer avaterysa x2 xDDDDDDDD nie polecam XDDD

30 zł za premium o ja pierdole XDDDDD

Opublikowano

HOME NA SERWERZE HARDCORE O KURWA PADŁEM XDDDDDDDDDDDDD to nie jest hardcore tylko survival + frakcje. tyle na ten temat. gorsze to niż serwer avaterysa x2 xDDDDDDDD nie polecam XDDD

Wiesz co czekam na twój widać jesteś w gorącej wodzie kąpany i nawet nie spytasz co dokładnie daje /home :)

Otóż tak, premium ma dostęp do /home ale nie teleportuje on na miejsce domu ale zmienia kierunek kompasu :)

Następnym razem radze się przygotować bo gdybyś nie wiedział to na serwie avy były vip, svip które dawały kity z kosmosu, więc jakim prawem mówisz że serwer gorszy niż u avy?

Opublikowano

mówię tak bo mogę hehe. kity u avaterysa nie były z kosmosu ;o nie kosztowały 30 zł.

a takie pytanie mam :x |YT| w nazwie tematu oznacza że macie prezentacje serwera na yt czy jakiegoś ytubera?

o kurwa xD megavip z prot 3 xD gratuluje. ja rozumiem że trzeba jakoś utrzymać serwer ale bez jaj żeby robić kit megavip z prot 3 xD kupujesz na start i jesteś koxem xD

Opublikowano

mówię tak bo mogę hehe. kity u avaterysa nie były z kosmosu ;o nie kosztowały 30 zł.

a takie pytanie mam :x |YT| w nazwie tematu oznacza że macie prezentacje serwera na yt czy jakiegoś ytubera?

o kurwa xD megavip z prot 3 xD gratuluje.

Jaki megavip co ty bierzesz? :O Ranga premium daje tylko kolorowy nick i wskazywanie na home, u nas kosztują 30zł ponieważ chcemy tą ceną bardziej zniechęcić niż zachęcić, wiedzieliśmy że bedzie placz o home więc zastosowaliśmy coś takiego, jeśli dużo osób będzie chciało usunąć premium to je usuniemy...

Opublikowano

Jaki megavip co ty bierzesz? :O Ranga premium daje tylko kolorowy nick i wskazywanie na home, u nas kosztują 30zł ponieważ chcemy tą ceną bardziej zniechęcić niż zachęcić, wiedzieliśmy że bedzie placz o home więc zastosowaliśmy coś takiego, jeśli dużo osób będzie chciało usunąć premium to je usuniemy...

jeszcze się upewniłem czy patrzę do dobrego tematu.. 1 strona 1 post - obrazek. wyraźnie widać megavipa z protem 3 itd itd ;x

q8yngr.jpg

Opublikowano

jeszcze się upewniłem czy patrzę do dobrego tematu.. 1 strona 1 post - obrazek. wyraźnie widać megavipa z protem 3 itd itd ;x

q8yngr.jpg

Gdybyś potrafił czytać to wiedziałbyś że jest to przykładowa oferta żeby pokazać wam jak wygląda is, skąd się tacy ludzie biorą, jeezus.

http://scr.hu/9a5/jr0xd

Opublikowano

przykładowa.. ta.. zapewne na starcie i tak będą takie rangi. serwer na kasę i tyle. nie porównujcie się nawet do serwerów typu mchc ani hardcore skkf'a. nie dorastacie im do pięt.

Opublikowano

przykładowa.. ta.. zapewne na starcie i tak będą takie rangi. serwer na kasę i tyle. nie porównujcie się nawet do serwerów typu mchc ani hardcore skkf'a. nie dorastacie im do pięt.

Polecam się zarejestrować w sklepie, zobaczyć że oferta na ss jest ofertą skyblock a hardcore wygląda tak: http://scr.hu/9a5/jr0xd

Opublikowano

@DnaloPub jak ci się nie podoba to wyjdź, a jak lepiej było u avaterysa to czemu tam nie grasz? aaah bo serwer JUŻ PADŁ!

Fajny serwer się zapowiada, powodzenia życzę, na pewno wbiję na start =)

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

@DnaloPub jak ci się nie podoba to wyjdź, a jak lepiej było u avaterysa to czemu tam nie grasz? aaah bo serwer JUŻ PADŁ!

Fajny serwer się zapowiada, powodzenia życzę, na pewno wbiję na start =)

padł bo zazdrościli mu prawie dobrego serwera. to że jakiś gimbus (pozdrawiam komara) ddosował to nie jest wina avaterysa ;)

nie, nie wyjdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...