Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kilka pytań - Programy, Dodatki, Karta Graficzna...

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezbyt, wiedziałem, czy napisać to tu, czy w Dobrych Programach, postanowiłem jednak aby umieścić to tu.

Wszystko oznaczyłem "papryką", tak aby było łatwiej wam zrozumieć.

1.Co to za program, oznaczony numerkiem "1"? (Chodzi o ikonkę tego kosmity)

2.Jaki gadżet/program odpowiada, za takie rzeczy jak w numerku "2" i "3".

3.Jakim sposobem można, dokładnie wyczyścić kartę graficzną, bez demontażu jej?

Oczywiście, jeżeli odpowie ktoś na wszystkie pytania, jako pierwszy przewiduję nagrodę.

Opublikowano

2. Chyba AIMP

3.Nie da się :(

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Program to Foobar 2000 jeden z lepszych jak dla mnie odtwarzaczy audio. Co do drugiego, jest to Rainmeter z zainstalowaną skórką. (skórki znajdziesz w google, jest ich pełno m.in. na deviantart)

Opublikowano

Program to Foobar 2000 jeden z lepszych jak dla mnie odtwarzaczy audio. Co do drugiego, jest to Rainmeter z zainstalowaną skórką. (skórki znajdziesz w google, jest ich pełno m.in. na deviantart)

A jeszcze takie pytanie, czy ten Rainmeter odciąża komputer w znacznym stopniu? :)

Opublikowano

A jeszcze takie pytanie, czy ten Rainmeter odciąża komputer w znacznym stopniu? :)

Praktycznie wcale nie obciąża systemu, nie trzeba wyłączać nawet podczas grania. ^^

@RockiStar

Bez przesady, nawet na 1GB RAM da się. Korzystałem z tego już kilka lat temu mając stary PC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...