Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie zasnąć w nocy

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!!!!!!UWAGA!!!!!!

Jeśli nie lubisz mps (multi player samosia) to proszę Cię wyjdź natychmiast i nie pisz głupich komentarzy, bo będę zgłaszać.

Dobra przejdźmy do rzeczy. Przypomniało mi się, że jutro (według godziny to dzisiaj, bo jest już po północy) mam ważny sprawdzian z geografii, a nic się nie uczyłem w dzień. Muszę zarwać nockę, ale problem w tym, że jestem trochę zmulony i wolę nie usnąć na biurku, bo będzie przypał i dostanę zakaz na kompa na miesiąc. Co mam zrobić żebym nie usnął? Kawa, banan, guma odpadają, bo musiał bym przejść do kuchni jednocześnie przechodząc przez sypialnię rodziców, którzy nie śpią, dostał bym od razu ochrzan, bo dawno o tej porze miałem już spać. Zostaje mi tylko mój pokój. Co zrobić żeby nie usnąć?

Opublikowano

No to poczekaj aż pójdą spać a potem zrób se kawę, zjedz dużo czekolady i słodyczy itp. Mi to bardzo pomaga.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Cola/energetyk jeżeli masz pod ręką to bardzo dobrze - mają dużo kofeiny. Jeżeli nie próbuj jakichś ćwiczeń fizycznych, wzrośnie ciśnienie = zmniejszenie senności. Włącz sobie również na słuchawkach bardzo głośno muzykę jeżeli nie będzie Ci przeszkadzała w nauce.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Ahh, ja jestem w tym mistrzem. Nie dość że nienawidzę spać to i tak nie potrafię zasnąć.

- Myśl intensywnie o czymś.

- Nie myśl o spaniu ani o niczym podobnym lub kojarzącym ci się z tym.

- Puść coś se do słuchania (ja mam telewizję).

Tylko tyle można zrobić bez dostępu do innych pomieszczeń, a to bardzo mało...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Teraz mi przyszło do głowy, że jak się zrobi zimno to się trochę spać odechce (tak jak mi teraz..).

Może i to prawda. Ja uwielbiam jak nie jest za ciepło i specjalnie nie dopuszczam ciepła z kominka do mojego pokoju.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Jeżeli masz sprawdzian, to idź spać. Śpiący, nawet na kofeinie, czy cukrze niczego się nie nauczysz. Według mnie lepiej się położyć i wstać te półtorej godziny wcześniej, by przyswoić sobie trochę materiału, niż teraz na siłę starać się cokolwiek zapamiętać.

1381100472-U1010701.png

Opublikowano

Wersja dla hardcore- obejrzyj samobójstwo skalmara lub sonic.exe. Gwarantuje, że nie zechcesz zasnąć.

Opublikowano

ja tam bym sb włączył fajną stronę z paniami!! napewno byś nie zasnął

Opublikowano

No i usnąłem i chuja się nauczyłem, a w szkole byłem taki zasypany, że normalnie masakra. Myślałem, że padnę. Dobrze, że to był na wydrukowanych kartkach, więc wszystko zgadywałem. Może dwója będzie xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...