Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Help : ))

Kh4'zior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam prawie 6.3k I zastanawiam się nad tymi postaciami :

- Vi

- Yorick

- Ahri

- Irelia

- Zyra

nie wymieniajcie mi innych postaci tylko tych co napisałem z góry dzięki

Opublikowano

Vi - Zajebisty gap closer, mocny jungler, pasywa której ludzie nie doceniają, % dmg zawsze op :D

Yorick - Najlepszy sustain w grze, zdecydowanie jeden z najmocniejszych toperów EVER, choć również niedoceniany, cholernie irytujący (Swego czasu mój main), stosunkowo łatwy do skontrowania, ale bez problemu jest w stanie na 6 lvlu ogarnąć 2 v 1

Ahri - True dmg, dosyć mocny charm, potrafiący ułatwić junglerowi gank oraz świetny gap closer i escape mechanism. Zdecydowanie, jeden z mocniejszych midlanerów, ale dostaje jakieś zmiany - Wstrzymałbym się z zakupem, odradzam.

Irelia- True dmg, sustain, słabszy od yoricka, bardzo mocna 1 v 1. nie wymaga wiele skilla, chyba najłatwiejsza z postaci.

Zyra - Mocny supp, APC którego nie doceniają, na pewno sam bym nią grał, ale nie podoba mi się jej pomysł z roślinkami.

Otwarcie powiem tak: Odradzam zakup Irelii, choć sam ją posiadam. Polecam Ci Yoricka, bo to po prostu ma .. Moc. Ciężko z tym walczyć, szczególnie na niższych poziomach i ligach.

Ale to tylko moja opinia! :)

2nv8jzq.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...