Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie potrafie sie rzucic ;'(

Snazzlie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Ja też na początku nie potrafiłem się rzucać. Polecam "trening" z kolegą, dużo szybciej się nauczysz niż na jakimś w-fie czy czymś.

"Spieszmy się strzelać w scoutów, tak szybko spotują..."

~Placek Plackowski ok. 2013r. n.e.

"Ciekawą rzeczą jest niesłabnąca w Twym wypadku popędliwość oraz libido. To niezwykłe, jak na lewitującą, gadającą czaszkę, ale na wizytę u psychologa w tym wpadku jest już chyba zbyt późno."

Opublikowano

to nie trenuj z kolegą tylko idź w jakieś ustronne miejsce z piłką i strzelaj w ściane tak żeby piłka się odbijała a Ty się na nią rzucaj :)

Opublikowano

Skoro boisz się rzucić to po prostu nie stój na bramce .Co za problem?

Nie masz najważniejszej umiejętności bramkarza ,więc to nie dla Ciebie .

Spróbuj gry w polu.

giphy.gif ­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spróbuj rzucać się w domu nawet na poduszki ułożone na podłodze. Jeżeli zauważysz, że zaczynasz się czuć pewniej zacznij podkładać coś mniej miękkiego np ręcznik, a potem staraj się ograniczyć to wszystko :)

Opublikowano

Zmień kolegę.Jak już go zmienisz idziecie na boisko i podaje ci niedokładne piły a ty zamiast przyjmować to nogą to robisz to rękoma kapiszi ? :D I tak coraz mocniej coraz mocniej to już nie będziesz się bał ;)

Opublikowano

Strach i ból mogą Cię dotknąć tylko wtedy, gdy im na to pozwolisz.”

Więc koleżko strach nie może rządzić nad twoim losem pokonasz strach ,będzie dobrze w razie co rób wślizgi ,albo rzucaj się na sucho bez piłki na początku:)

Opublikowano

Też na początku się tego bałem, aż pierwszy raz nie poleciał poważny strzał. I wyszło samo z Siebie. A jeżeli się boisz to znaczy, że to nie jest twoja pozycja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...