Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] spadek mmr... Noob teamy

rafichu8i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam pytanie.. od czego zalezy jak sie team dostaje? Szło mi bardzo dobrze z g4 doszedlem do p3 az az nagle jeb.. ciagly pech,klątwa kuwa nie wiem! Ale od ten p3 ciagle mam debilne teamy na poziomie Silv5... np.. gra bez adc,supp,afk,double mid, no i totalne unskilled..nie wiem ale mialem bardzo wysokie mmr a tu nagle takie cos.. Nie wiem? co zrobic zeby teraz wyjsc z tych przegranych?

Opublikowano

Wszędzie trafiają się trolle, nie zależnie od twojego mmr :( MMR poprawiasz wygrywając gry, napewno w mniej niż połowie gier ci się takie trolle trafiają, więc kiedyś wyjdziesz jak dobrze grasz :P

Opublikowano

Nie martw się też tak mam, chciałbym wyjść z tego s5 do gold'a. >.< Jak zacząłem grać duo z kolegą który był z wyższej dywizji Gold-Plat to się nie trafiały trolle.

Opublikowano

Pierdole ale mam cala tabele przegranych ciagle jakies debile.! Jakim kurwa cudem sa w paltynie.. Zjebane riot i szmaty ktore kupuja na allegro

Stary, poczytaj (Nie żeby reklama) ale choćby moje poradniki, zastanów się czy wszystko na pewno robisz dobrze. Nie ma opcji, powtarzam, NIE MA żeby było tak, że za każdym razem team Ci przegrywa grę a Ty zawsze robisz wszystko tak, że lepiej by sie nie dało.

+ Tak patrzę, to się dziwie, co Ty robisz w Platynie z takim podejsciem, ale widać za mało wiem o tej grze żeby się wypowiadać.. ;o

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Słuchaj w ciagu tyg z g4 do p2 i nagle nic zero nic nie moge zrobic... przed gralem na serio dobrze.. Teraz kompletnie daje trolli.. Az czasami ok pojde na supp jak sie bijecie o ta jungle.mid.. i wychodzi z 0/6..

Opublikowano

Dzizzas, w lola gram ok. 3 lata, i szczerze mogę powiedzieć że tzw. "noob team" miałem w max.1 grze. Czemu ? Bo nie nazywam "noob teamem" ludzi który po prostu słabo grają. Rozumiecie ? SoloQ. SOLO. Wchodząc do kolejki powinieneś mieć przekonanie że twoi sojusznicy będą grali albo na poziomie Brązu 5 albo Diamentu 1. A jeśli po prostu nie potrafisz wyccarować gry, to nie nazywaj innych noobami ; )

Opublikowano

Graj sobie duo z kolegą z większym MMR to będzie mniej trolli.

Lub po prostu weź se champa którym łatwo carrować.

A jak nie będzie miał możliwości?

Jak ci słabi gracze będą chcieli mieć pełny i profesjonalny skład?

Będzie problem jak trafi mu się support.

- > Do autora

Moim zdaniem nic nie zrobisz. Staraj się grać jak najlepiej. Tylko tyle mogę ci poradzić.

0tp3.jpg

Opublikowano

90% platyn nie umie grać i się tym nie przejmuj , co tu zrobić wbicie elo w s3 było 3 razy łatwiejsze niż w s2 i słabe osoby podochodziły wysoko nawet wiele diamentów grać nie potrafi i nie wie po co są wardy na mida i płacz do junglera że jest do dupy :) urok gry xD

Jak gram to często tylko ja wygrywam linie albo dostaje xxx gangow bo reszty lini nie ma co gangować xD

Musisz się z tym uporać że wiele graczy w lola to niedorozwoje do których się mówi a oni robią swoje :)

Opublikowano

Jestem w brązie 2 i gram z kolegą który ma brąz 4 i cały czas wygrywamy.Lepiej grać duo mniej trolów i afków.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Tak, czy inaczej patrząc na posty Polaków na JAKIM CHOLERA KOLWIEK forum łapię się za głowę i nachodzi mnie jedna myśl:

z10750647Q,I-don-t-want-to-live-on-this-

U nas, aby trafić na porządnego Polaka to jest szansa jak jedna na milion. Jeżeli jeden narzeka na trolli to jest rage kid'em, a drugi jak narzeka na rage kid'ów to jest trollem i to jest POLSKA. Tutaj nikt, absolutnie NIKT nie potrafi bawić się grą i nie utrudniać jej innym. Śmieszy mnie jak widzę "o jakich to ja zawsze mam słabych ludzi w teamie, buuu płaczę bo ja jestem zajebisty" - moja głowa xD

Jeżeli przegrywacie i nie możecie wyjść z głupiego Silvera czy Bronze, to winicie tylko Wy, bo NIE PORAFICIE GRAĆ. Okej? Zrozumieliście? Nie szukajcie winy u innych tylko u siebie, bo to śmieszne się robi.

Osoba, która potrafi grać to nie taka która gra zajebiście, zrobi milion farmy w 20 minucie czy 10/0, ale taka która potrafi dostosować się do teamu. I TAK, TO WY MACIE SIĘ DOSTOSOWAĆ DO TEAMU, NIE ONI DO WAS :)

Także proszę.. wiem, że nadal będzie miliony tematów, jak to Polacy płaczą, bo trolle itp.

Z poważaniem :)

"Know Your Place"

Opublikowano

nie tylko ty tak masz sęk w tym że nie da się wygrać 1 vs 5 no sorry i wiem że to nie z mojej winy jak gram np akali 13/2 (przykładowo) i przychodzą ci w 5 na mida i po tobie a twój team nawet nie wie że oni są na midzie albo jak ci wychodzi adc w 10 min ze statami 12/0 i to jeszcze ezu ( poważnie przed chwilą tak grałem ) to jak to wygrać do tego jeszcze dochodzi feednięty top i gg nie raz się udaje wygrać ale to bardzo rzadko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...