Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak menu hacka po uruchomieniu WR.

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałem sobie samotnie popowerlevelować, ale niestety na laptopiku mam problem.
Okno hacków (jakiegokolwiek) nie wyświetla się. Próbowałem zrobić to na VMware, ale nieforutnnie Themida wywala błąd, że ta aplikacja nie może być uruchomiona na maszynie wirtualnej.
Na laptopie nie mam antyvira, c++ i net framework zainstalowane + przeinstalowane, ccleaner użyty, skan zrobiony.
Jakieś rady?

Opublikowano

Uruchom injector jako administrator (Prawym myszy > uruchom jako administrator).

Jesli nie pomoze to i to co pisal turbo to zaktualizuj tez system i sprawdz co wyswietla sie na injectorze i czy hack nie jest nomenu ;)

Opublikowano

Hack nie jest no menu, bo ten sam uruchamiam na swoim PC i wszystko śmiga ładnie.
Wszystko mam poaktualizowane

Po 1 samemu nie da sie plvlowac.

Po 2 zainstaluj c++.

Po 3 jaki masz system?

Nie widać że napisałem ze c++ zainstalowany?
System windows 7 home edition.
Da się, bynajmniej dało, wystarczyło pobrać VMware.

Aż taki głupi nie jestem, po 5 letnim stażu z warrockiem, by hacków nie uruchamiać jako admin :P

Opublikowano

Hack nie jest no menu, bo ten sam uruchamiam na swoim PC i wszystko śmiga ładnie.

Wszystko mam poaktualizowane

Nie widać że napisałem ze c++ zainstalowany?

System windows 7 home edition.

Da się, bynajmniej dało, wystarczyło pobrać VMware.

Aż taki głupi nie jestem, po 5 letnim stażu z warrockiem, by hacków nie uruchamiać jako admin :P

Jakiś antywirus właczony? wyłacz antywira i zapore ..

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Napisałem wyraźnie:

Na laptopie nie mam antyvira

Poza tym, zapora nie ma nic do hacka, tylko do opdalenia programów wymagających neta.
Jestem twardym przypadkiem, bo sam przecież pomagam i pomagałem w sprawach w tym związanych i przecież wszystkie kroki które mi podajecie to oczywista oczywistość. Dlatego prosiłbym o jakieś bardziej zaawansowane techniki rozwiązania problemu.
<a żeby nikt się nie czepiał, no przecież oczywiście że zapore wyłączałem żeby zobaczyć czy aby na pewno jednak to nie przez to>

Opublikowano

No to może biblioteki DirectX? W hackach D3D są wykorzystywane. Możesz też zrobić obraz systemu z kompa i zainstalować na lapku jeśli będziesz skrajnie zirytowany :D ale można czegoś jeszcze spróbować.

Opublikowano

Mimo że problem rozwiązany, odpowiem.
1. Nie, nie musi. Po prostu system się przeinstaluje i będziesz miał to co na poprzednim kompie.
2. Preferuje żubra <3

3. Jeśli nie masz pytań to wyślij pw, będziemy zamykali :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...