Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sadzicie o nunu full ap?

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jak dla mnie w late dominuje gre. Co 3,5 s ma e, z ktorego ma przelicznik 1:1, dzieki temu spokojnie zlozy przeciwnego adc, apc.

A wy co o nim sadzicie"?

Opublikowano

A potem padnie .... Zanim użyje znów "e"... Owszem robienie ap się pyli rylai + roa a potem full tank bo gowno zrobisz

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

pierdolnij sie w czoło będzie ci wesoło

full ap nie koniecznie bo burstu to on niema chyba ze enemy team stanie w ulcie i bedzie czekac na full detonacje ,lepiej roda i rylaia i to tyle z ap wedlug mnie

Opublikowano

Złoże jedynie Abyssal Scepter, a resztę to pod full tank'a, no może jeszcze Rylai ale to rzadko kiedy.

Opublikowano

Powiem tak, z doświadczenia wiem, że AP nunu to moc. Ale nie warta swojej świeczki, na niższych lvlach zbudowanie nunu pod Abyssala, maskę, Sorcerery i Rabadona kończy się zgubnie dla każdego z przeciwnego teamu, ale problem jest taki ,że to może nie zadziałać... Ale maska na nunu to praktycznie zawsze must-have z racji tego że ZAWSZE będzie bić 10% a nie 5 :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

To jest jak Kata, nie mają CC można zbudować trochę tego AP... Jakiś Abyssal, Liandry, ROA może zhonya dla tego armorku :D

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Bardziej ja go bym robił pod tanko-ap. Full ap jest zbyt papierowy.

Taka moja opinia.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@up

2up napisał dokładnie to samo.

Co do tego nunu, to zgadzam się z poprzednikami.

Dobrym pomysłem jest dodanie do buildu zhyonii, która po użyciu wraz z ultim od Nunu daje niesamowite efekty.

Tak samo fiddle, kennen, itd.

Opublikowano

Ryali na nunu, ojapierdole pr0sy z brązu. W takich tematach osoby z gold 4- powinny się nie wypowiadać.

Czy wy jesteście pozbawieni logiki kurwa? ryali na nunu? po chuja. RoA tak - ryali nie. Ryali kupuje się dla pasywa ( czyt slow'a ) gdy champ nie ma cc. Na nunu jest to marnowanie slota ( zamiast useless ryalis na nunu "mozna" kupic peleryne ). A dla spinaczy dodam iż nunu ma slowa na każdym skillu... Chyba, że w tych low dywizjach jeszcze grają ludzie, którzy próbują użyć q na ludzi... Wtedy nunu ma slowa tylko na 2 skillach :)

@top

jest chujowy, enjoy. W goldzie 4+ nie widziałem teamu bez przynajmniej 1 stuna, a budując go pod ap nie wygramy 1 vs 1 z adc / apc ( tymbardziej w tf'ach ) w 25 min +

Opublikowano

@up

Dobrym pomysłem jest dodanie do buildu zhyonii, która po użyciu wraz z ultim od Nunu daje niesamowite efekty.

Nie da rady uzyc zhonyi i ulta nunu jednoczesnie, zhonyia przerywa jego ulta

Opublikowano

Robic go pod full mozna gdy:
- Nie maja tankow w teamie

- Bardzo malo cc'kow w enemy teamie(lub wgl)

- 2osoby w teamie ktore maja stuna aoe(amumu, liss, cokolwiek).

Wtedy zrobisz miazge pod full ap, inaczej nawet nie proboj go tak robic.

sstwc.jpg

Opublikowano

Buty ( moga być 5 ) > RoA > Rylai > Rabadon > I coś pod tanka ( 2 ostatnie itemy )

Opublikowano

Nie. Powody?

- Ultimate łatwy do przerwania a bez niego nunu przegrywa tf'y

- Główny APC i ADC mięcha mogą łatwo wyjść z tego a na tanków dużego dmg to nie robi

W mojej opinii te dwa powody już go wykluczają, on jest useless pod ap. Jeśli mamy nim grać to w lesie i full tank z może jednym itemem na ap. (Może dwa)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

@up

tak zhonya jest na prawde dobrym itemem, co z tego ze wylacza ulta nunu przyz to sie nie liczy..

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

jest dobry nie wie cie co on z ulty robi w ft wystarczy umieć grać i ten slow z e a jak umiesz się budować to bardzo mały cd ma i spam wystarczy że zrobimy go pod ap tanka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...