Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Varus: the Arrow of Retribution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Może ktoś ma dostęp do Varus: the Arrow of Retribution w wersji 2.3. Na forum jes udostępniona tylko wersja 2.2. Ale w repo Kaina jest wersja 2.3. Ktoś kto ma ma dostęp chce się podzielić?

Opublikowano

Q: How do I get access to Kain's Private Repo?

A: Send a $25 donation via the Donate button in my signature on the forum. Send is as a gift on PayPal and include your BoL username in the comments. Then PM me your BitBucket username. I'll add you to the repo when I'm online next.

Poza tym, to niby lepszego jest w wersji 2.3?

Opublikowano

Poza tym, to niby lepszego jest w wersji 2.3?

• Added PROdiction.
  • Made changes to hold Q for more damage as long as possible if not in dangerous situation.

Nie stać mnie płacić 80zł ten mały update. Bo więcej żaden ze skryptów z priv repo mnie nie interesuje.

Opublikowano

Ale tak trudno zrozumieć że jak jest skrypt płatny to nawet jak go dostaniesz to Ci nie zadziała? Samo PROdiction jest dla posiadaczy VIP'a a jak skrypt jest płatny to nawet jak go dostaniesz (oczywiście bez zapłaty) nie włączy się :)

Opublikowano

Ale tak trudno zrozumieć że jak jest skrypt płatny to nawet jak go dostaniesz to Ci nie zadziała? Samo PROdiction jest dla posiadaczy VIP'a a jak skrypt jest płatny to nawet jak go dostaniesz (oczywiście bez zapłaty) nie włączy się :)

Tylko że ja mam VIPa. A z tego co wiem to update do 2.3 jest dostępne w priv repo, i działa dla wszystkich VIPów. Bo nie wymaga specjalnej aktywacji jak CassWooping, Reborn czy Evadeee.

Opublikowano

Jak sie bawilem bolem to mialem platne skrypty za free.. mala edycja pliku wystarczy

Zmieniłeś TargetPredictionVIP na TargetPrediction? gratz.

Skrypty, które wymagają pakietów dla free userów są bezużyteczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...