Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] serwery

pat531

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Pierwsze primo to nie jest kolejka , drugie primo nie bedzie pizdo boostow trzecie primo mam 70 lp i za chuja nie moge wbić sie do platinum III grube kurwy z riotu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Budowniczy
Opublikowano

@up to że to nie jest kolejka cnie ? 200000000000000000 tyle co w monopolowym na sylwester i nic nie idze do przodu tak naprawde to bonzo zajebal ddosa http://www.youtube.com/watch?v=n6kUHM4jmqE

Opublikowano

A ja jestem zalogowany i właśnie skonczylem mecz :D

Ale z tego co widzę kolejki gigantyczne ;d

Heh, tylko niech mi rankedy włączą bo Plat 2 czeka : (

Opublikowano

Po pierwsze, zmniejszyli przepustowosc serverów, tak jak jest to na PBE, kolejki są dlatego że czas logowania jest wydłużony , bo servery inaczej nie wytrzymałyby przeciążenia..

Pierwsze primo to nie jest kolejka , drugie primo nie bedzie pizdo boostow trzecie primo mam 70 lp i za chuja nie moge wbić sie do platinum III grube kurwy z riotu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SgH , nie możesz sie wybić z Plat. III, tak to na pewno wina Riotu. Jeszcze na nich nakrzycz że niedługo będą walczyć z Bot Of Legends o czym napisali na Reddicie :3.

EDIT: Ps. jesli nie możesz dojsc do danej ligi to po prostu albo grasz za mało, albo co bardziej prawdopodobne w Twoim przypadku - Jestes SŁAAABY :).

2nv8jzq.jpg

Budowniczy
Opublikowano

@ 2up A więc kurwo mała lol twojim życiem wypierdalaj lepiej do koleżków komputerowych jebane pokolenie komputerowców, a zresztą nawet jeśli jestem słaby to co szpan na dzielni challenger I pokłony Ci tam w szkole napierdalaja ?

PS : Jebać mpc forum 2 warmy na jeden post od dwóch różnych moderatorów niezła logika ...

Opublikowano

To wina wieprza aka bufuxbaobao, Ravia także nie działa ;_;

Kolega mi mówił że Anonymous zaatakowali Riot i dlatego tak jest.

Opublikowano

Jakies dziecko poprostu wykorzystalo filmik anonymous, stworzylo kanal i takiej nazwie na yt i dorobilo napisy dla zartu, anonymous juz sie wytlumaczylo z tego.

Ja mam 1h czekania w kolejce. OMG tak samo jak 2-3 lata temu (nie pamietam) jak byl jeden serwer europejski przed podzialem na eune i euw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...