Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Wat Prot 3.3.5a (sunwell)

RaKeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie tankowania warkiem .

Dzisaj zamieniłem sie na SM za tanka warka mam teraz 5.7 Gs

i tak od rana czytam poradniki i próbuje ale jakoś niemoge utrzymać AoE agra nim i na one target mage zawsze przebija mi agro

Tutaj macie link do armorów

http://sunwell.pl/armory/character.php?r=Feronis&n=Parodd

ogólnie jak by ktoś mógł podać jakąś rotacje priorytety na AoE i one target oraz sprawdzić czy dobry build

Za pomoc daje lajka

Z góry dziękuje

Opublikowano

Używasz divine storm i tego rzutu pod nogi?? oraz takiej reki ktora przebija thret?

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Aha ty grasz warem, sorry mój błąd Zmylił mnie temat Wat :D hmm rotacja wydaje się być dobra wymień mi wszystkie skille jakie masz dla wara bo nie mam wotlka a od tego czasu do pandarii duzo sie zmienilo

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

o panie troszke dużo tego

Wrzucę ci z innego poradnika

Rotacja & Spelle:

Charge > Shield Slam > Revenge > Shock Wave > Demo-Shout > Devastate x5 > Revenge
Rotacje i tak sam zmienisz do swoich preferencji i wygodniejszego grania wink.png

Powtarzamy Devaste aż nie pojawi nam się możliwość użycia Revange.
Schockwave - używamy tak często jak możemy, jednak tylko na grupie mobów.
Spelle takie jak Concussion Blow, Shield Bash, Spell Reflection, Dissarm używamy wtedy gdy tego sytuacje wymagają.
Vigilance - zawsze na helera lub dps, który za często przebija nam aggro ><
Shield Block - ma tylko 40sec cd więc można używać co każdą większą grupke mobków oraz co bossa.
Last Stand & Shield Wall - używamy tylko w ciężkich sytuacjach gdy heler nie wyrabia w leczeniu czy boss zadaje nam zbyt duży DMG.(Jeśli heler nie wyrabia warto też użyć Enraged Regenation)
Heroic Thrown - używam gdy mam cd na Shield Bash lub zaczynam rotacje zamaist charge.
Commanding Shout - zawsze włączony!
Bloodrage - tylko jak mamy problem z rage.
Berserker Rage - co każdy fear.
Taunt - gdy nam jakiś mob ucieknie z grupki (czasem nawet tym zaczynam rotacje).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...