Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ataki DDos / Petycja RIOT

abstynent12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie chcę aby na forum znów było +17236891293 postów ( Dlaczego lol nie działa ... ) itp. nie chcę przestawiać wam jaka jest sytuacja zapoznajcie się po prostu z tym.

https://www.youtube.com/watch?v=2EvIn1EwyO4

Doklejam też petycje do Riot'a o rp ( dla polaczków biedaczków ) bo wielki haos powstał na forach gdyż Ameryka ( NA ) dostała 2k Rp a servery EU nic :)https://www.change.org/petitions/compensation-for-euw-eune-players#share

Opublikowano

NA dostało 2k RP? Za co?

przez miesiac czy niecaly mieli lagi ,tak samo jak euw miało 2 miesiące ciągle i nic nie dostali

w korei za kilka dni problemow dali skiny

­

Opublikowano

przez miesiac czy niecaly mieli lagi ,tak samo jak euw miało 2 miesiące ciągle i nic nie dostali

w korei za kilka dni problemow dali skiny

Gram na NA i nic nie dostałem.

Opublikowano

Gram na NA i nic nie dostałem.

to było jakoś w wakacje było więc nie kłoć się

co do tematu już była petycja za wcześniejsze lagi i nic nie mamy

­

Opublikowano

JeX1kwq.jpg

Już pieprzyć ten fejk z Anonymous i te 2k. RP na NA. To bez znaczenia, odkąd się przeprowadziłem na EUW (9 miesięcy [Tak wiem, że są problemy od 3 lat]) są problemy z serwerami. Od bitych 4 miesięcy, gdy wchodziłem były problemy z serwerami, przepraszali i przepraszali, aż w końcu przestali. Teraz gra za dużo osób, aby przydzielić nam RP, ale nie mamy żadnego kurwa fun'u z grania. ARAM-y, SR, wszystko całe serwery są zlagowane, zbugowane i nie tylko. Ta petycja powinna się przyjąć, a RIOT nam dać po 400 RP jak kiedyś. Wtedy każdy był zadowolony. Nie po to tyle się wydaje na skiny/inne duperele, żeby nawet nie móc sobie zagrać jednej gry dziennie. Przedłużyli sezon, ale po co? I tak były problemy z serwerami, a na pewno spora grupa osób nie wbiła tego co chciała tylko przez problemy z serwerami. Ja nawet w lola przestałem grać, bo po prostu nie mam kiedy. Mam wolne wieczorami, NIE KURWA SERWERY WYŁĄCZONE RIOT PLS.

Dodam, że przegrywałem mnóstwo razy czy wygrywałem 2 miesiące temu tylko przez to... inaczej. Przez miesiąc grałem mecze 4vs3, 3vs3, 4vs2, a ostatnio nawet 1vs0 (aram - mnie sie udalo z 800 pingiem dobić nexusa)

To, że nam RIOT nie chce dać nawet gównianych 400 RP to już jest "ignorancja". Petycja jak najbardziej na miejscu, czy NA dostało, czy nie. Gra tam wiecej graczy I JAKOŚ NIE MA ŻADNYCH PROBLEMÓW. Technicy z EU jak widać są chuja warci.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Jezu to jest sprzęt ! Przecież to może się popsuć i nie działać po ich myśli ... @up chuja warci ? Spróbuj ogarnąć kilka tysięcy serwerów tak żeby działały cały czas.... Od samego czatu w grze/kliencie jest ich z kilka .

A to że największe problemy są w eu to chyba logiczne tu gra najwięcej osób , a poza tym jeśli już chodzi o ping (nie o to że off) to nie tylko oni są odpowiedzialni a także dostawca łącza internetowego . Pozdro nerdy ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Po co wam RP skoro i tak macie "lagi" na tych serwerach ? jebane biedaki tak ciężko wydać te 20 zł ? i musicie żebrać o jebane 10 zł ? kurwa ludzie jak nisko upadliście... każda okazja aby dostać coś za darmo.

Opublikowano

Po co wam RP skoro i tak macie "lagi" na tych serwerach ? jebane biedaki tak ciężko wydać te 20 zł ? i musicie żebrać o jebane 10 zł ? kurwa ludzie jak nisko upadliście... każda okazja aby dostać coś za darmo.

Idź żebrać do rodziców o 20 zł na RP

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...