Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje stony z coinsami do FIFA 14 PC z płatnoscia PAYSAFECARD

xKomiczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w 100 % zaufane ? :D

Tak.

Wlaśnie można ufać tym stroną ;] ?

Tak.

i na jakiej zasadzie sie tam kupuje ?;d

Zamawiasz wybraną ilośćcoins, wpisujesz dane zawodnika, wpłacasz pieniądze i czekasz do 24h na otrzymanie kasy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Fifacoinsvip sprawdzone tylko nie plac przez mozille itd tylko przez internetexploer bo maja jakiś bug i nie ma potwierdzenia zapłaty, a najlepiej znać angielski w razie czego bo maja live chat :)

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Wplacam pieniadze ? :) Ale chce kupic paysafecarda ? to jak ? xD

Wybierasz kraj Poland i tam będzie PSC.

Właśnie jak to działa skoro mam np. PSC za 50zł a tam się płaci w USD ?

Podczas zatwierdzania płatności dolary są przeliczane na zł.

Opublikowano

No to git na weekend po PSC i paczki polecą , dzięki ;)

Lepiej poczekaj trochę aż ceny spadną. Teraz chyba 800k kosztuje 46$, a ja tydzień temu kupiłem za 25$.

Opublikowano

Chyba GoldCEO. Za rejestracje masz bonus jak zamawiasz coinsy, lecz ja wczoraj zamówiłem niestety nie wiem czemu coinsy nie doszły.

Opublikowano

Chyba GoldCEO. Za rejestracje masz bonus jak zamawiasz coinsy, lecz ja wczoraj zamówiłem niestety nie wiem czemu coinsy nie doszły.

A dostałeś te coinsy w końcu ?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

czy http://www.goldceo.com/FIFA14/Coins/189-57-1.html jest naprawde zaufane bo ja kupiłem tam i czekam 3 dni pisze na czacie a oni sprzedawca nie jest online nie ma coinow a magazynie (napisałem do innego okazało się że mają kilka milionów) napisałem że podobno macie oczywiście tak ale sprzedawcy nie ma i to są ich odpowiedzi 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...