Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobije Platyne ?

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przez kilka ostatnich dni udalo mi sie wyjsc z Gold V az do Gold I, posiadam juz 7 lp, dostaje okolo 5-10 na Runde.

Jak myslicie, uda mi sie wyjsc do Platyny? W Swieta bede dlugo grac jak i w Weekendy do tego czasu.

Tutaj moj Lolking:http://www.lolking.net/summoner/eune/32274287#profile

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie farmisz najlepiej. 241 farmy po godzinie grania adc - nie najlepiej, a nawet tragedia. 95 Lux na midzie w 25 minucie - porażka. Lux się wyjątkowo łatwo farmi, a 100 to w 12-14 minucie na lajcie można wyciągać. Jak Twoja farma pushuje, to idź sobie na wraithy czy wolfy.

Proponuję ćwiczyć farmienie na draftach (ja tak właśnie robię), a jeśli twój problem polega na tym, że nie masz wyczucia dmg z aa, to kilka customów samemu graj postaciami, którymi lubisz grać i naucz się wyczuwać.

W pierwszym przypadku miałem na myśli to, że być może nie możesz skupić się na farmieniu, tylko na poke'owaniu enemy.

Sam tak robię, gdyż też nie farmię najlepiej, ale wiem o tym i ćwiczę na draftach.

Opublikowano

Jeśli będziesz dużo grać i wygrywać więcej niż 60% gier to powinieneś dać radę.

(Nie uwzględniam oczywiście tutaj twoich umiejętności, które trafnie ocenili już poprzednicy)

Opublikowano

@2up

Na adc to byla fail gra, nie dalo sie grac.

Lux kojarze ze mialem najwieksza farme, racja skupiam sie na pokowaniu przeciwnika...

Potrafie farmic gdy gram Top lane bo jak widac po moim Profilu jestem Top lanerem;/

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dobijesz,co prawdo zajmie Ci do dużo czasu,ale jak ogarniasz(z tego co widać na lolking'u)to nie ma żadnych przeszkód.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...