Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaki jezyk, Obiektowe tworzenie botow

Kosiarz1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jakim jezyku jest stworzony np. m2bob, magicmetin(albo jakos tak ten nowy exp bot) lub easymetin2 ?? I jaki jezyk polecacie do stworzenia takich botow mysle nad Auto It tylko nie wiem czy bez wiekszysz problemow bedzie mozna na nim stworzyc drugiego m2bob lub em2 albo python slyszalem ze jest ciekawy do takich zabaw

Opublikowano

oczywiście c++. m2bob jest pisany w embarcadero c++ builder

Woo ale C++ to chyba na głebokie wody : D nie ma czegos dla laika ; d No wiesz php,css,html ogarnelem ale c++ podobno przejebany ; d

Opublikowano

człowieku... chcesz pisać boty w php?... html? css?!... Długa droga cie czeka :D

Hahahah widze ze czytanie ze zrozumieniem perfect ja napisalem ze ogarnelem dopiero takie jezyki , ktore sa latwe a c++ jest troche dużą odskocznią ....

Opublikowano

na pythonie zrobiego np. drugiego easymetin2??

w pythonie zrobisz cheaty in game np bs ktory jest aktywowany w grze przez pythonloadera a nie z zewnątrz

sygna1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem jakim cudem ty chcesz "stworzyć" drugiego m2boba skoro ty nawet nie masz pojęcia o cpp/asm.
Na głebokie wody powiadasz? Nie wiedziałem ze m2bob/em2 to są programiki na pare linijek..

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...