Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co wolicie w gildiach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj ziemie na sprzedaż. Np. ustal cenę za 10x10.

Ale zrób jeszcze "w górę i w dół" bo to mnie denerwowało, że claim w factions jest ok. 20x20, ale w górę i w dół all.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ja proponuje cubboid 50x50 jeżeli dasz radę możesz zrobić że np. dostajesz 10x10 np. za 10tyś w Minecraft. Potem jeżeli ktoś kupi 10x10 to aby kupić ponownie 10x10 musi zapłacić 15tyś.

3qp8.jpg

Sygnaturka 800x200

Opublikowano

Czyli dać np CLAIM 10x10 o wyskokości przykładowo max w dół i 130 w góre?: ) czy tam iles?

Ja proponuje cubboid 50x50 jeżeli dasz radę możesz zrobić że np. dostajesz 10x10 np. za 10tyś w Minecraft. Potem jeżeli ktoś kupi 10x10 to aby kupić ponownie 10x10 musi zapłacić 15tyś.

Dziękuje za znakomity pomysł, jeżeli mi się uda to się postaram zrobić. Mam trochę czasu bo nawet nie wykupiłem serwera.

A mam jeszcze jedno pytanie.

Jeżeli ten serwer będzie miał 10 slotów? A takie fajne gildie itp? Nikt sie nie obrazi?:D

baner3m.jpg

Opublikowano

Cześć,

Sądzę, że cuboid 64x64 będzie najlepszy. Fajnie wygląda i dobry rozmiar. :-)

Ogólnie nie wyczuwam sukcesu dla takiego serwera, pewnie kolejny denny Survival z Gildiami by Dzikoysk, ale okej, życzę powodzenia.

Opublikowano

Czyli dać np CLAIM 10x10 o wyskokości przykładowo max w dół i 130 w góre?: ) czy tam iles?

Dziękuje za znakomity pomysł, jeżeli mi się uda to się postaram zrobić. Mam trochę czasu bo nawet nie wykupiłem serwera.

A mam jeszcze jedno pytanie.

Jeżeli ten serwer będzie miał 10 slotów? A takie fajne gildie itp? Nikt sie nie obrazi? :D

Obawiam się że 10 slotów niestety nie wystarczy :/ Ja proponuje 20 slotów. Jeżeli serwer będzie fajny to na pewno inwestycja się tobie zwróci. Jak coć ownserver.pl ma fajną ofertę :)

3qp8.jpg

Sygnaturka 800x200

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...