Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wycena] Tablet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, z racji ze nie uzywam juz tabletu Goclever terra 70 ( nie light ), chcialbym go sprzedac.

I teraz mam pytanie za ile? Kupilem go za 320zl, on jest w idealnym stanie, a teraz nawet na allegro podrozal z tgo co widzialem do 350zl. I za ile go sprzedac zeby zszedl szybko i ile jest warty, pudelko itp jest.

Opublikowano

na dzień dzisiejszy takie zestawienie specyfikacji dla tabletów to badziew

7" LCD TFT 800x480 - gdzie tu rewelacja rozdzielczość do dupy , pixeloza i zgroza !

512 Mb RAM - standard to już 1 Gb , większość najnowszych gier nie ruszy nie mając tyle

wystarczy poszukać a w tej samej cenie kupi się o wiele lepszy , z większą rozdzielczością i ilością pamięci, nie wiem na co liczysz chcąc za model już archiwalny prawie tyle co za taki sam NOWY ( 219 zł wprost ze sklepu )!

na allegro czy w sklepach sa nadwyżki magazynowe z tego roku więc się ich pozbywają schodząc do cen zakupy by się ich po prostu jak najszybciej pozbyć

jak sprzedasz używany ok 200zl to się ciesz że trafiłeś na naiwnego co w ogóle go kupił za tyle !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no to niewiele się zmienia w tym co napisałem, zwracam honor. parametry masz lepsze ale jedną z wad tego modelu jest przegrzewanie się i często się psuje , prawdopodobnie model będzie całkowicie wycofany ze sprzedażny z nowym rokiem

cenowo zyskasz tylko +/- 20 różnicy pomiędzy modelami 70 i 70L , za 200 to sprzedawaj i to szybko

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...