Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z serwer PixelTeam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Wykupiłem serwer tam, modyfikacja Tekkit. Wgrałem mod Mo Creatures, ale niestety serwer nie działa. Niby jest odpalony, ale kiedy próbujemy na niego wejść nie idzie. Proszę o pomoc!

4941914816.png

Opublikowano

no ale jak mogą mieć problem... Kupiłem serwer, to chcę, żeby szło na nim grać, tak? A narazie nie mogę. Po chwili robi się jakis

Włączony (Pid 0)

Opublikowano

Mam wersję minecraft 1.6.2. Serwer jest chyba na 1.5.1. Ale nawet jak zainstalowałem Tekkit, to on po prostu nie działał. Nie chciał się odpalić.

2446721427.png

Opublikowano

Czasami na tym hostingu są takie zawiechy dlatego przenioslem sie na mineserv ostatnio przed wygaśnięciem serwera zawiesiła mi sie kompletnie konsola... Według mnie najlepiej zmien hosting .

Pixel team nadaje sie tylko na serwer bukkit.

Na liście widzę silnik tekkit ale nawet nie pisze na jaką jest wersję minecrafta...

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

czyli zostaje mi jedynie po raz kolejny zapłacić? Jeśli tak już gadamy, to... Jeśli przejdę na inny hosting, to będzie mi atk samo łatwo zainstalować mo creatures na serwer? Jestem nowy, a ja po prostu bardzo chciałem sobie pograć na tym modzie z kolegom przez multi.

Opublikowano

Jezeli chcesz zmienic hosting, to sprawdz oferte cubehost.pl

Wszystkie modyfikacje dzialaja, support dobry i szybko pomaga

Polecam hosting cubehost.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...