Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aby grać na tym serwerze, musisz posiadać: Battlefield 3

KamileX227

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem a mianowicie po kupnie i zainstalowaniu gry battlefield 3 nie mogę jej włączyć.
Gdy wchodzę na battlelog'a loguje się i próbuję wejść na jakiś serwer wyskakuje błąd: "Aby grać na tym serwerze, musisz posiadać: Battlefield 3" tak samo z kampanią. Dodam że pliki ens pobrałem, wyłączałem antywirusa, gdy włączam tryb offline na Orgin'ie mogę spokojnie grać w kampanię.
Screen Orgin'a z grą: http://scr.hu/0x62/qg9ui
Screen komunikatu: http://scr.hu/0x62/jks5t

Click It Or DIE

Opublikowano

Może pomóc tylko kontakt z supportem. My niestety tu nie mamy możliwości Ci pomóc.

@edit.

A próbowałeś wejść na różne serwery, czy tylko na jeden ? Bo jak na jednym serwerze to próbowałeś, to może to być serwer tylko dla osób z premium.

Opublikowano

Chodzi o to że jesteś za młody aby grać bf3. Jeśli nie masz tych 16 czy 18 lat to automatycznie twoje konto jest tak jakby nieaktywne.

napedna4koła.png
Opublikowano

Mam 19 lat skończone w tym roku, lecz nie podałem tego przy rejestracji (jak zawsze nie wiem co podałem) na pewno to przez wiek ?.

Click It Or DIE

Opublikowano

Nie słuchaj ich -.- Gdybyś podał niski wiem to byś nie wszedł na battleloga ;)

Spróbuj przeinstalować Bf3 lub naprawić instalacje albo sprawdź czy mas wtyczke battlelog web plugin czy jakoś tak.

xxx

Opublikowano

Tu napewno chodzi o wiek. Byłem w identycznej sytuacji co ty i mi niestety support nie pomógł pisząć, że date urodzenia ma się jedną na konto(?).

napedna4koła.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...