Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 - Nie uruchamia się ! Próbowałem tryb offline itd. i nadal nic.

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuźwa, ludzie zaraz mnie szlak trafi. Człowiek płaci za grę, a przez te jebane Activatory, DRM'y itd. nie może sobie spokojnie pograć. Miałem Windows 8 i tam po zainstalowaniu Windows Games for Live GTA 4 zaczęło działać, teraz mam Win 8.1 i za nic nie mogę tej jebanej gry uruchomić. Mam oryginalną grę na STEAM'ie. Próbowałem sposobów takich jak:

- Instalowanie WGfL (najnowsze ze strony) z Asistentem to wyskakiwał bład kodu zaczynający się na 8.... nie pamiętam

- Instalowanie cracka Razora i nadal nie działa tylko wyskakuję błąd "ten pogram przestal dzialac"

A gdy próbuje normalnie uruchomić przez Steam'a to wyskakuje mi ten Social Club i po PLAY albo po PLAY OFFLINE nic się nie robi. Nic się nie włączą.

Pomocy ludzie, bo zaraz chyba ściągnę pirata... Człowiek płaci za grę, a nie może grać. Beka

PMK3yt4.png

Opublikowano

Spróbuj uruchomić grę ze zgodnością z jedną z poprzednich wersji Windows(np. XP/7) i ewentualnie zainstalować grę na dysku systemowym :)

Opublikowano

LaunchGTAIV nie moge uruchomić w zgodności, tylko jak administrator. Na steamie można jakoś właczyć w zgodności? A i nie mogę zalogować sie na Windows Games for Live.

PMK3yt4.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

-Zainstaluj grę z pliku setup, tym razem w zgodności z Windows XP SP3

Najważniejsza rzecz: Wchodzisz w dodaj/usuń programy i usuwasz z komputera Microsoft Games for Windows Live, a następnie tutaj:http://www.xbox.com/.../downloadclient pobierasz nową wersję i ją instalujesz.

Nie wiem na ile jest to istotne, ale grę wcześniej zainstalowałem w trybie zgodności Windows XP (service pack 3). Aby to zrobić, wkładasz płytę i nie uruchamiasz autostartu. Wchodzisz w eksploratora windows i eksplorujesz płytę. Klikasz prawym na plik autorun.exe - właściwości - zgodność i zaznaczasz "uruchom w trybie zgodności Windows XP (service pack 3). Następnie uruchamiasz ten plik. Mi wyskoczyły jakieś chińskie literki, ale na dole są 2 przyciski - kliknij lewy. Pomijaj wszelkie okienka pomocy windowsa - wszędzie klikaj, żeby zainstalował mimo to.

Najpierw wykonałem instalację gry, później odinstalowałem games for windows live a później zainstalowałem nowy i w końcu się udało.

Mam nadzieje ,że pomogłem pozdrawiam.

Ta instalacja jest na wersje pudełkową.Ale możesz spróbować.

Zainstaluj patcha 1.0.7.0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...