Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z internetem

thomas9474

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem internet mam w miare dobry 4mb ale gdy np. oglądam filmy na zalukaj film dziala normalnie jednak co kilka sekund nastepuje lag .Przeszkadza to w oglądaniu testowałem tez to na gry.pl i gdy gram w jakąś grę tak samo wszystko dziala plynnie jednak co kilka sekund przycina na chwilę. Proszę o pomoc.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oglądasz film to włącz go na kilka sekund zrób pauzę i pozwól mu się zbuforować wtedy będziesz mógł oglądać bez przycinki ale jeśli chodzi o gry to może być też wina flash playera.

Spróbuj uruchomić film i te gry pod google chrome, który ma wbudowanego flasha a jeśli akurat z niej korzystasz sprawdź na innej przeglądarce, wcześniej instalując flash playera.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie wiem co jest zbuforowałem ale to i tak nie pomaga na youtube mam tak samo jadnak na yt gdy zatrzymam film to ten pasek szary od buforowanie zatrzymuje sie tez dopiero gry włącze film tan pasek zaczyna sie ruszac. Prosze o pomoc jeżeli ktoś wie co moze byc tego przyczyną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...