Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Karta Graficzna

michalmonika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy karta graficzna GeForce GTX 650 jest dobra?Chodzi mi o Battlefield 3 i na jakich ustawieniach mi pójdzie bez lagów.

Mój karton blaszany:

Karta dźwiękowa:
- NVIDIA High Definition Audio
-Realtek High Definition Audio
Procek:
4x Intel® core i5-2300 CPU @ 2.80GHz

Zasilacz się zmieni,jeżeli będzie taka potrzeba.

I którą lepiej kupić?

1.

http://www.komputronik.pl/product/182030/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/GeForce_GTX_650_Gigabyte_1GB_DVI_HDM_VGA_PCI_E_OC_z_NVIDIA_GeForce_Experience_kupon_75USD_in_game_value_World_of_Tanks-Planetside2-Hawken_.html

2.

http://www.komputronik.pl/product/182065/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/GeForce_GTX_650_MSI1GB_HDMI_DVI_DSUB_PCI_E_OC_kupon_75USD_in_game_value_World_of_Tanks-Planetside2-Hawken_z_NVIDIA_GeForce_Experience_.html

// Linki wychodzące poza forum wstawiamy w znaczniki

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

@UP

Mi chodzi ogólnie o gry.Battlefield 3 jest bardzo wymagający i większość gier które mam chodzą płynniej od BF'a i chcę wiedzieć o ile będą mi chodziły szybciej,więc Battlefield 3 jest tylko punktem odniesienia.

LeviQuote1v3.png

Opublikowano

@UP

Mi chodzi ogólnie o gry.Battlefield 3 jest bardzo wymagający i większość gier które mam chodzą płynniej od BF'a i chcę wiedzieć o ile będą mi chodziły szybciej,więc Battlefield 3 jest tylko punktem odniesienia.

Na tym sprzęcie to i na średnich w Battlefield 4 pograsz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

PODAJ zasilacz oraz rozdziałkę w jakiej grasz

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Mi chodzi o kartę jaką mam wybrać a zasilacz pójdzie do wymiany,jeżeli koleś u którego będę wymieniał stwierdzi taką potrzebę.Więc:

JA TU PROSZĘ O POMOC PRZY WYBRANIU KARTY GRAFICZNEJ DOBREJ I NIE DROGIEJ

LeviQuote1v3.png

Opublikowano

Bez komentarza...

JA CHCĘ ŻEBYŚCIE DORADZILI JAKĄ KARTĘ GRAFICZNĄ WYBRAĆ. ZASILACZ SIĘ WYMIENI JAK SIĘ OKAŻE,ŻE ZA SŁABY I OD RAZU WYMIENIE WG. ZALECEŃ SPECA.

LeviQuote1v3.png

Opublikowano

Bez komentarza...

JA CHCĘ ŻEBYŚCIE DORADZILI JAKĄ KARTĘ GRAFICZNĄ WYBRAĆ. ZASILACZ SIĘ WYMIENI JAK SIĘ OKAŻE,ŻE ZA SŁABY I OD RAZU WYMIENIE WG. ZALECEŃ SPECA.

To idź od razu do tego speca -.-

Dopłać do r9 270x ;f

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ale dopłata do lepszej tyle wynosi :)

Teraz nie planuj kupna bo za miesiąc ceny się zmienią drastycznie

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...