Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wyjde z silvera 5 do końca przedsezonu?

KaskadowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic mu to nie da, możliwe tylko, że podczas grania kwalifikacji w S4 będzie grał na ciut wyższym poziomie.

Ramki mu nie zmienią, od tego był 11 listopada, że do 11 listopada można grać i będzie się zaliczało do ramki

Opublikowano

Beke mam z tych co pisza o runach. Powiem wam szkoda 20k ip. Ja mam runki z 1 kregu które są za pól darmo i mimo to nie siedzę w srebrze jak 80 procent tego forum. Z takimi chujowymi rynkami udało mi się dobić platynki ;)

Wiadomo dają one przewagę na początku jednak jestem żywym przykładem tego ze i bez run da rade wygrywać.

Opublikowano

Teraz na Twoim poziome jak będzie koniec sezonu to pewnie skoczysz w górę,a jak coś wbijesz to pójdziesz w dół(teraz masz okolo 1100 mmr+1200 :2 =1150,a jak wbijesz np. do s3 i będziesz miał 1300+1200=1500:2=1250),więc i tak spadniesz do tego s5,ale będziesz miał dużo MMR (po 30 pkt za mecz).

Pierwsze to musisz popracować nad farmą i próbować jak najmniej dedać,co z tego że zabijesz 20 osób,a dedniesz 15 razy,jak nafeedujesz kogoś innego i wychodzi na to samo.

A po drugie to musisz grać trudniejszymi postaciami,żeby próbować carrować,albo takimi do silver'a,polecam Ci kate lub riven.

Opublikowano

Jak to jest możliwe, że tak mało dostajesz i tak dużo ci odejmuje? Sam jestem w Silver V, wygrałem dzisiaj 3 gry, przegrałem 1, dostaję 22 LP za wygraną i ok. 6 LP za lose. Więcej odejmuje mi za wyjście z kolejki (10 LP).

http://www.lolking.net/summoner/eune/37299836#profile

Graj i wygrywaj. Proste. Polecam grać Annie na supp - teorytycznie większego gówna nie da się wziąć na suppa ale praktycznie to wygrywa teamfighty i prowadzi do zwycięstwa.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Z MMR jak twoje ciężko początkowo będzie Ci się wybić.

Po dużej ilości wygranych radzę Ci robić sobie przerwy, gdyż twoje MMR nie będzie od razu skakało do góry lecz po czasie.

Ponadto nie staraj się "na siłę" wychodzić wyżej gdyż nagród na sezon 4 już i tak niestety nie zdobędziesz.

Opublikowano

A co ci to da ? Bo nagrody juz rozdanie ? Dostaniesz jeszcze ta ramke ?

Ramkę mam ;).

Chcę tylko kiedyś wyjść z tego silvera.A przez to że grałem rankedy odrazu jak wbiłem 30 lvl to teraz muszę się trochę pomęczyć.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi ;).

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...