Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No Such File Or Directory

piotreq96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyskakuje mi to naprzemiennie z cannot start server while any cos tam cos tam... nie umiem serwa postawic juz 3 dzien. poniewaz mam router zostawilem maske 255.255.255.0 to moze byc tym spowodowane? dac 255.0.0.0? i jak naprawic ten blad. i czemu im na tych filmach to skacze w 5 sekund serv gotowy a u mnie wszystko sie jak te sshd laduje... mam jeszcze czasami operation timed out

Opublikowano

eh... nic z tego za bardzo nie rozumiem ale ok

Ja tez mam Router i mam maske 255.0.0.0 i dziala....

co do sshd to kazdy tak ma - a filmik zatrzymuja czekaja az sie zaladuje i znow wlaczaja

Operation Timed Out to dobrze ale po 1 uruchomieniu jest Nework is unreachable wiec sie nie martw

a co do plikow serwerowych to po kazdym "Zrypaniu sie" serwa musisz je na nowo wypakowac(oczywiscie nie bedziesz mial wszystkiego co wczesniej(bony, NPC itd) - musisz zrobic backup przez FileZille lub innego klienta)

Opublikowano

Co ty na tym serwerze robisz, w sysinstallu dajesz dobre ip - to pierwsze bez koncowki 100, to drugie z koncowka 100 ? potem jak ustawisz IP to dajesz Yes? a wpisujesz /etc/rc.d/netif restart po skonfigurowaniu sysinstalla?

A plik Komputerka edytujesz z odpowiednimi Adresami moze zamiast wpisac dysk D:\... jest C:\.... ? lub cos takiego

Opublikowano

moglby ktos podac jakis link do zaufanych plikow servkowych? jestli moje rzeczywiscie sa spier*** to musze miec dobre. a ma ktos jeszcze jakis pomysl czym moga spowodowane te bledy co na ss sa?

n2_map_sungzi_flame_pass02 - na czyms takim mi sie teraz zatrzymije jak adres poprawilem. wszystko mam wg filmiku a nadal nie chce mi sie uruchomic. prosze o pw albo cokolwiek ;/

Opublikowano

a z jakiego innego programu moge stawiac. moze to nie musi byc hamachi? eeeh. nie przypuszczalem ze bede miec tyle problemow. a na serio sadziesz ze z moimi plikami moze byc cos nie tak?

e albo ktos na GG albo na skypie moze mi pomoc to na skypie dam wspoldzielenie ekranu (wylacze mikro i kamere i po sprawie):/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...