Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to zainstalować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż posiadam HTC DESIRE X i ściągłem automape z konkurencyjnego forum P*B.pl zainstalowalem apke i teraz nasuwa się pytanie gdzie wrzucić folder z danymi

x

Opublikowano

tam gdzie ci napisano w instrukcji, czytaj ponownie tutorial albo opis

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W instrukcji nie jest nic opisane moge nawet wklejić tutaj jej treść

"Jeśli mamy bete zainstalowaną, wyczyścić dane, odinstalować, usunąć katalog automapy i zainstalować AutoMapa v1.4.1.0178-cracked

U mnie po aktualizacji AutoMapy, po jakimś czasie pojawiła się aktualizacja mapy w menu "Opcje-->Aktualizuj program" do mapy 1206, wersja 6.286.6.9 2012-08-14 (rozmiar 306,88 MB ).
W nowej/starej mapie nowe dane SmartRoutes.

Poprawiono nieco konfigurację wyświetlania POI (daje się odznaczyć pokazywanie informacji o POI).
Więcej poprawionych rzeczy nie stwierdzam i nic mi o takowych nie wiadomo.

Uzytkownicy Androida 4.0.4 muszą mieć włączoną domyślną czcionkę w systemie.
W innym przypadku mogą nie widzieć dróg na mapie.

aAM (po ręcznym pobraniu danych Traffic) nareszcie pobiera zdarzenia drogowe dla całego kraju a nie jak było, tylko dla pobliskiego obszaru.
Co więcej - obsługuje również kierunkowość (czyli tym/czasową kierunkowość odcinków dróg).

Ale, żeby nie było za słodko to trzeba to zrobić ręcznie przed wytyczeniem trasy.
W moim przypadku, gdy nie pobrałem danych Traffic przed wytyczeniem trasy, to nie została uwzględniona tymczasowa kierunkowość na docelowej ulicy i nawet ręczne pobranie danych Traffic (po wytyczeniu trasy) dało komunikat "Dane Traffic są aktualne".
Oczywiście na ulicy docelowej nic się nie zmieniło."

x

Opublikowano

przecież co napisano, widać nie czytasz ze zrozumieniem , w katalogu AUTOMAPY

...

usunąć katalog automapy i zainstalować AutoMapa v1.4.1.0178-cracked

...

pewnie to katalog AutoMapa który tworzy normalna instalka programu albo katalogu który określiłeś w ustawieniach

zresztą trzeba przy okazji pomyśleć i domyślić się do jakiego katalogu potem należy wkleić mapy ale to sobie już poszukasz na tym forum, nie używam automapy to nie wiem a szukał nie będę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

rozwiązałem problem

odinstalowałem Apke i dopiero wtedy na kompie pokazał mi się folder "automapa" wrzucilem tam pliki i zainstalowalem od nowa apke

Temat do zamknięcia

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...