Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z kursorem.

guteqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

A więc, od jakiegoś czasu (tj. od początku zainstalowania LOL'a) mam problemy z kursorem. Mianowicie, gdy gram jakąś rozgrywkę (obojętnie jaką) kursor w grze mi przeskakuje na górną część ekranu. Dzieje się tak co jakiś czas, nie ważne czy przy jakiejś akcji, czy przy farmieniu. Dodam, że dzieje mi się tak i na komputerze jak i na moim laptopie, nie zależnie od myszki. Niektórzy z kolegów mają ten sam problem. Nie wiem dlaczego się tak dzieje, jednakże przez to nie mogę grać z odblokowana kamerą.

Dziękuje za wszelaką pomoc.

Opublikowano

Naprawiasz pliki w lolu albo popatrz w ustawieniach tam może coś znajdziesz

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

yy? Że co takiego? Jakie pliki mam niby naprawić? Przecież lol jest czysty, żadnych plików nie mam uszkodzonych. + Szukałem w opcjach i nic nie znalazłem.

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2595448 - Znalazłem taki temat, jednakże nie rozumiem co mam zrobić. Wiem, że mam zainstalować sterowniki i jakąś pamięć zamienić (?). Moja mysz to właśnie Logitech G600.

Opublikowano

A w innych grach masz normalnie jeśli tak to przeinstaluj lola

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

yy? Że co takiego? Jakie pliki mam niby naprawić? Przecież lol jest czysty, żadnych plików nie mam uszkodzonych. + Szukałem w opcjach i nic nie znalazłem.

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2595448 - Znalazłem taki temat, jednakże nie rozumiem co mam zrobić. Wiem, że mam zainstalować sterowniki i jakąś pamięć zamienić (?). Moja mysz to właśnie Logitech G600.

Chodzi o to że obecne sterowniki masz odinstalować i po tym zainstalować na nowo,najnowsze ze strony producenta ;)(albo niech Ci system sam znajdzie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...