Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erepublik!

Cavers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Chciałbym przedstawić wam grę:Erepublik.

Gra opiera się na przeglądarce(żadnych zbędnych animacji )Jest to gra Strategiczno-ekonomiczna odwzorowująca normalne życie w sensie zawodowym (praca , trening ...)

Gra daje szeroki wachlarz możliwości i kierunków robienia kariery (zasadniczo każdy gracz pracuje lub posiada Firmę ).

Możemy zdobyć uznanie Eświata będąc wyśmienitym żołnierzem ,bohaterem ;

prowadząc małą firmę lub rozwijając ją w kierunku wielkiej korporacji;będąc sprawiedliwym (eh) politykiem- ambasadorem , kongresmenem czy wreszcie prezydentemrowadząc własną partię i/lub gazetkę .

Mam nadzieję że moja pisanina (krótka ponieważ to streszczenie - wszystkie uroki erepa poznacie tylko grając w grę ... ) przekonała Was do dołączenia do Eświata.

Proszę również żeby rejestracji dokonywać poprzez ten link:

http://www.erepublik.com/en/referrer/Cavers

da mi to dodatkowe fundusze do rozwoju mojej nowej firmy w Grecji w momencie gdy przekroczycie próg 6 lvla(od 1 do 5 lvla gra jest dość mało urozmaicona [trening , praca ] ale zapewniam że od 5 lvla robi się bardzo ciekawie)

Z góry dziękuję za uwagę , zapraszam do gry i do kontaktowania się ze mną w grze

Pozdrawiam

Cavers

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...