Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co jest? -_-

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 5 meczy, dopiero mi niemożliwych przeciwników i żałośnie słabych do mojej drużyny zawodników... W każdym nawet przegranym meczu mam staty na +. Jak wczoraj Teemo pod ADC 9/4/16. Nie wiem, czy to jest właśnie tym spowodowane? Wczoraj trafili mi się właśnie podczas gry Teemokiem, 2 trollerow + afk'er. Dwa mecze zagrałem z kolegami, co mają 30 lvl'e (Ja teraz 16, kiedy z nimi grałem do 15) - jeden przegrany (Ja na suppie) jeden wygrany (Ja na junglie - tam tylko umiem grać xD). Może to jest powodem? Jakieś sugestie? Bo ja nie chce wbić 30 lvl'a z raptem tylko 63 wygranymi, jakie mam teraz...

Opublikowano

Graj teemo adc , narzekaj na noob team. Gz. Już wyjaśniam , nie umiesz wycarryować teamu.

P.s teemo nie jest adc.

Opublikowano

@2Up A co to ma do rzeczy? Miałem najlepsze staty z obu drużyn. Piszesz posty bez sensu, raporta wyśle potem, bo jestem na telefonie i nie wiek jak tu się wysyła, a tal btw. Teemo pod ADC bardzo fajny DMG ma ;) Także pozdro ^^

@Up Tak, narzekam. Garen feedowal przeciwny team, Ziggs to samo, a ja z nafeedowana Nidalka szans nie miałem. A tak samo, mam nie narzekać? Nie znaliscie sytuacji jaka była na meczu a się wypowiadacie. BDB mi się grało Teemo pod ADC, bot lane był wygrany, mid zyebali i top zjebali. Oczywiście wy wiecie wszystko. Ja się pytałem czemu dopiero mi kretynow do zespołu, co nie rozumieją prostej komedy "Defend" i idą 1 vs. 5. Znawcy sir jak zwykle odzywają na tematy nie związane z pytaniem + nabijaja posty. Pozdrawiam.

Opublikowano

Daj link do lolkinga, to Ci powiem, czy na prawdę zasługujesz na wyższą ligę :-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

blablapłaczblablabóldupyblablaloseblablatrolle

Słuchaj. Przede wszystkim nie graj z 30lvlami bo potem zdziwienie ze dobiera wam "w miare dobrych przeciwnikow". Staraj sie grac z osobami w twoim przedzialem.

Poza tym Teemo nie jest adc. W wielu przypadkach jest ze ludzie narzekaja na noob team i przegrywaja to tez jest ich wina bo nie potrafia wycarrowac gry. Skoro masz staty na plusie to powinno sie to udac. Wystarczy 0 flame i pokierowac team.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@Up Wyjde na idiote, co to LoLking? Na serio nie wiem :c

Twój nick.

Opublikowano

@2Up Starałem się, ale 2 vs. 5 się nie da... Gdyby Talon nie affczyl przex większość meczu to może by się udało, bo on robił duży DMG, ale chyba net mu padł. A Teemo może i ADC nie jest, ale DMG z hitów + pasywka fajnie wspolgraly + grzybki. Na początku chciałem isc na topa, ale zlockowali: Talona, Zed'a, Ziggs'a i Garena, więc nie miałem po co brać Shen'a, a chciałem nim zagrać, czy Mastera. Varusem nie umiałem grać, więc wziąłem Teemo.

@Up EvResh

Opublikowano

Masz 16 LV, uczysz się. Tam ludzie też się uczą więc na prawdę nie rozumiem tematu.

Opublikowano

Znajdź kolegę na 30 levelu, dzięki niemu będzie ci dobierało w twoim teamie lepszych (większe lvl) i może wtedy uda ci się odnaleźć swój poziom gry.

Ogólnie polecam grę z 30 lvl bo się dużo nauczysz (na przykładzie - ja tak nauczyłem brata) i jak będziesz grał bez niego lepiej ci pójdzie.

Jeżeli nie masz takiego kolegi, po prostu: pisz im co i jak, pinguj im co mają zrobić (np. vayne ma 30 fragów i pingujesz żeby zabili ją narpiew (focusowali))

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie rozumiem was, tak samo nie rozumiem tych z brązu.Płaczą że nie mogą wyjść.

Jestem w silver 5 i gram z brązami, przez to że kiedyś słabo grałem i odrazu po wbiciu 30 grałem rankedy.

Zrobiłem sobie przerwę, i teraz jak gram to 1/2 lose'y na 6 gier.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Znajdź kolegę na 30 levelu, dzięki niemu będzie ci dobierało w twoim teamie lepszych (większe lvl) i może wtedy uda ci się odnaleźć swój poziom gry.

Ogólnie polecam grę z 30 lvl bo się dużo nauczysz (na przykładzie - ja tak nauczyłem brata) i jak będziesz grał bez niego lepiej ci pójdzie.

Jeżeli nie masz takiego kolegi, po prostu: pisz im co i jak, pinguj im co mają zrobić (np. vayne ma 30 fragów i pingujesz żeby zabili ją narpiew (focusowali))

O wiele fajniej się gra i to racja. Trudniej. Kiedy gram z nimi mam zazwyczaj staty na 0/+1/2. Typu 8/6 Etc. Jaxem często na jungli mam BDB staty. J4 też lubię grać, ale nieogarniam jeszcze dobrego buildu, testuję wszystko co się da.

Nie rozumiem was, tak samo nie rozumiem tych z brązu.Płaczą że nie mogą wyjść.

Jestem w silver 5 i gram z brązami, przez to że kiedyś słabo grałem i odrazu po wbiciu 30 grałem rankedy.

Zrobiłem sobie przerwę, i teraz jak gram to 1/2 lose'y na 6 gier.

Ale czy ja mówię o rankedach? Słucham się kolegi "Zagraj gdzieś dopiero 300-400 meczy i za rankedy się łap. On dopiero po 526 meczu zagrał w rankeda : D

Opublikowano

Nie masz 30 lvl, więc to normalne, że grasz gorzej i odczuwasz, że inni są lepsi. Proponuję ci pograć solo normale, albo ze znajomymi z mniejszymi levelami. Wtedy na pewno będzie ci się lepiej grało. Choć nie wykluczone, że trafisz na jakiegoś smurfa. Ale na to nic nie poradzisz.

Opublikowano

Na 16 lvl ludzie potrafią isc rozstawieniem 2 - 1 -2 i nie rozumiem na czym polega problem :). W tej fazie UCZYSZ się gry a prawdziwe League Of Legends zaczyna się po 30 lvlu.

A Teemo jest mocnym Anty-ADC, aczkolwiek czystym adc to bym tego nie nazwał...

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Nie patrz na staty lecz na farme, nie raz lepiej mieć więcej farmy niż więcej fragów.

Co do teemo to on nie jest adc, nie masz czym się chwalić że dobre staty na 16 lvl zepsutym champem. Bo na tym lvl to mogę zagrać soraka na midzie i mieć staty +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...