Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spigot

sula008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio chciałem przerzucić z Bukkit'a na silnik Spigot'a lecz napotkałem na problem.

Spigot posiadam własnego anty xray i w tym jest właśnie problem, testowałem owego Spigot'a i niestety ten anty xray nie działa.

Ustawiałem w konfiguracji serwera

anti-xray:
      enabled: true
      engine-mode: 1

engine-mode z 1 na 2 i z 2 na 3 i niestety nadal widać surowce.

Chyba że posiadam xray'a który działa na Spigo'cie lecz to jest pierwszorzędny zwykły xray którego ściągnąłem do przetestowania owego anty xray'a.

Poszukiwałem informacji na ten temat dość długo jeszcze na wersji 1.5.2 lecz nie znalazłem nic.

Opublikowano

Mogles nic nie zmieniac standardowo jest ustawione na true i mi dziala bez problemu.

SkyBlock

s1.game-craft.pl

s2.game-craft.pl

I wiele wiecej!

Opublikowano

Mogles nic nie zmieniac standardowo jest ustawione na true i mi dziala bez problemu.

Nawet jak nic nie zmieniam to i tak nie działa.

Byłem na kilku serwerach które wiem że są na Spigot i tam również działa mi xray a wiem że mają włączoną tą opcje w silniku

Opublikowano

Zdejmij sobie opa i range i zobzcz czy antyxray dziala powinno dzialac pisane z tel.

Robiłem to i też nic, nawet od nowa serwer cały zrobiłem do testów bez zmieniania config'u i to samo jest.

#edit

nie wiem jak ale jakoś się samo naprawiło ( cud?)

temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...