Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] iMetin na modzie

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przejdę od razu do sedna sprawy. Otóż chodzi o to że gdy odpalam iMetina na modzie to nie widzę potworów, ani mapek :D Tzn. tej mapki od bodajże 130, nazwy nie pamiętam, głównie o nią mi chodzi. Wiem że żeby je było widać trzeba dodać do clienta w którym jest mod pliki odpowiedzialne za potwory/mape, problem w tym że te pliki są w clienie iMetinia w formacie .mbe - nie da się ich normalnie rozpakować, a przynajmniej ja nie umiem :D W każdym razie chodzi mi o to czy ktoś nie byłby na tyle dobry żeby to jakoś rozkminić i zrobić ? Żeby przynajmniej ta mapka razem z potworami była dostępna, ewentualnie napisać po kolei jak to zrobić, chyba że ktoś dałby radę zrobić tam nieodwalanie potworków z ziemi/konia bo to o tego cheata mi chodzi. Od razu daje limit lajków itd :D Bardzo proszę o pomoc, ponieważ ja sam nie mam już do tego siły. Z góry dziękuje i pozdrawiam :D

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...