Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Ścinka komputera i Uruchamianie ponowne

DzoBerTTo

Pytanie

Opublikowano

Witam !

Mam 2 problemy .

1.Gdy gram w BF3 to czasami (a teraz coraz częściej ) pojawia mi się czarny ekran i dźwięk się zapętla , a po 2-3 dźwięk się zacina i zostaje tylko reset komputera.

2.Podczas instalacji aktualizacji systemu kazano mi uruchomić ponownie komputer, wiec kliknąłem uruchom ponownie i po napisie Trwa zamykanie , monitor się wyłączył ( zmienił się kolor diodki w monitorze ) a komputer nadal działał . Po 1-2 minucie czekania nadal działał.

Pozdrawiam.

CPU : i5-3350p

MOBO : MSi B75A-G41

GPU : Asus HD7790

RAM : Patriot 4GB DDR 3

Zasilacz : OCZ Corexstream 500w

Obudowa : Cooler Master n300

Dysk : WD Blue 500gb

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.problem-Coś jest nie tak z bf3 albo coś w kompie spróbuj reinstal bf3 jeżeli nie robiłeś tego.jeżeli to nie pomoże to nwm.

ps. Doble post ?? pierwszy po 1 w nocy a drugi 17 ale cóż...

Opublikowano

Oto kojelny problem który dziś napotkałem , podczas gry w bf3. Po tym jak mi sie znowu pokazał czarny ekran nacisłem alt+f4 albo alt+ctrl+delete i pokazało mi sie to . Kolorowe paski leciały z góry na dół .Kółeczko obok myszy nie kręciło się . https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=809e9ccd4e&view=att&th=14266c6363477123&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8pjDxJc7BvjHfFxbFqYTLj&sadet=1384703824337&sads=mjq4PD9BTODqDFQHLbh6eTSTRV8&sadssc=1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...