Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zablokowane konto, pomocy!

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pamietalem awaryjnego pytania i zablokowalo mi konto zmienilem haslo to origin i dalej wyskakuje ze mam je zablokowane. Stalo sie tak jak zaaktualizowalem windows 8 na windows 8.1 nie wiem co robic.

Przed chwilą napisałem maila do EA i czekam, mam nadzieję że coś napiszą. Mam szanse na odzyskanie konta?

Opublikowano

Odzyskasz konto. Wiele osób miało takie problemy i EA im pomogła.

Od razu mi polepszyłeś humor, a co mniej więcej oni będą chcieli żebym zrobił? Myślałem że nie odzyskam już tego konta na nim było 500k.

Opublikowano

Na swoim przykładzie z ME3 Reckoning powiem.

Musiałem napisać email do EA, gdyż po premierze DLC Reckoning, były problemy z przepustką sieciową. W twoim przypadku musisz udowodnić że gra, jak i konto Origina na którym jest gra, należą do ciebie. Może to być CD Key, screen z ekranem Origina lub coś ten deseń. EA po rozpoznaniu danych może cię zapytać ewentualnie, jakie pytanie awaryjne chcesz nowe.

Opublikowano

Miałem podobny problem, tylko że z fifa 13.

Kolega mi chciał wbić na konto i zablokował, odpiszą w ciągu 7dni i odblokują.

Tzn. że od razu odblokują czy musiałbym im udowodnić że to moje konto czy coś w tym stylu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...