Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 60FPS

KurdeStraszne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osiągne na moim sprzęcie 50/60 fps stałe?

PROCESOR: AMD ATHLON 2x 64 DualCore 2.80Ghz

KARTA GRAFICZNA: ATI RADEON 3200 HD GRAPHICS

RAM:3GB(2,75 Dos.)

Z wszystkim co zwiększa fps.

Opublikowano

Procek wykręcony chociaż do 3,2 da rade (ten w sumie też),ale karta może nie dać rady(myślę,że na full low raczej będziesz miał te 50-60),ale ze spadkami.

Opublikowano

Procek wykręcony chociaż do 3,2 da rade (ten w sumie też),ale karta może nie dać rady(myślę,że na full low raczej będziesz miał te 50-60),ale ze spadkami.

Jak podkręcam procka to mam dajmy 3.25 i po 10 min sie wyłącza blue screen i dupa :/

Opublikowano

Jak podkręcam procka to mam dajmy 3.25 i po 10 min sie wyłącza blue screen i dupa :/

To pewnie masz za słaby zasilacz,to nic i tak przy połączeniu z taką kartą nic to nie da,polecę Ci kupno chociaż jakiejś 7700(wyłapiesz za 50 zł)i zagrasz na wysokich stabilnie na 60 fpsach.A jeśli masz więcej budżetu to z 8800 gt zagrasz na full ;)

Opublikowano

To pewnie masz za słaby zasilacz,to nic i tak przy połączeniu z taką kartą nic to nie da,polecę Ci kupno chociaż jakiejś 7700(wyłapiesz za 50 zł)i zagrasz na wysokich stabilnie na 60 fpsach.A jeśli masz więcej budżetu to z 8800 gt zagrasz na full ;)

Wyślesz może mi zdjęcie tej karty? Ile on kosztuje?

Opublikowano

Jak tak bardzo podkręciłeś swój procesor?

Dobry zasilacz+nowa płyta główna,podaj jeszcze nazwe zasilacza i ile ma mocny(W) i jaką masz płytę główną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...